跳至

首頁

尾頁

子爵府

0509 閒聊地帶--PART 8

[size=xx-large]媽親節快樂

鴨舍小聚~528(SUN)
PM1:00-PM5:00(已額滿)

1). 鴨子蛋-----2A1B
2). kathy---2A1B
3). barry----2A1B
4). mandy--2A1B
5). 六筒媽--2A1B
6). jolo------1A1B
7). kitna
8). 小芊芊----1A1B(芊爸之前一晚返通宵,應該唔嚟得,我一個帶住小芊)
9). applecarey--2A1B
10). 小雨-----2A1B or 1A1B(未知彤爸返黎香港未)
11). coco926--2A1B
12).Katherine---2A1B

大宅

Re: 0509 閒聊地帶--PART 8

[size=x-large]母親節快樂!
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

Barry:
今日點同朗言媽慶祝[size=medium]母親節
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

由朗言媽拍攝朗言打第二支肺炎鏈球菌針經過。
smallrain 寫道:
Barry:
今日點同朗言媽慶祝[size=medium]母親節

禁止訪問

男爵府

鴨舍小聚...可能唔來得,因為迪爸5,6月要24小時on buty...公司隨call隨到...
你地唔好預我啦!
:-( 見唔到蛋蛋tin :-(

PM1:00-PM5:00(已額滿)

7). Delete
8). 小芊芊----1A1B(芊爸之前一晚返通宵,應該唔嚟得,我一個帶住小芊)
9). applecarey--2A1B
10). 小雨-----2A1B or 1A1B(未知彤爸返黎香港未)
11). coco926--2A1B
12).Katherine---2A1B

後備
1)elaine_272------2A1B

子爵府

早晨~~~~

PM1:00-PM5:00(已confirmed 人數)

7). 小芊芊----1A1B(芊爸之前一晚返通宵,應該唔嚟得,我一個帶住小芊)
8). applecarey--2A1B
9). 小雨-----2A1B or 1A1B(未知彤爸返黎香港未)
10). coco926--2A1B
11).Katherine---2A1B

子爵府

早晨
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

今日睇份報紙,外國有研究話最好陪仔女瞓到佢地五歲,
咁佢地無咁快有壓力,皮質醇無咁高,
大個處事會比冷靜。

睇睇埋埋咁鬼多研究,都唔知信邊個好。

不過尼個就一定好o岩mandy。

子爵府

其實我之前睇書..都話大人陪小朋友一齊訓對小朋友既心理係好..不過依家係然婆度無都揀..世然要同然婆訓
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

翡翠宮

好媽媽勳章

早....
打風添 .......... :-( :-(

大宅

係呀!!係呀!! [quote]
LongYin 寫道:
今日睇份報紙,外國有研究話最好陪仔女

子爵府

打風做乜要 :-( 呀?
自己湊番泡菜唔好咩?
我尋日係吉仔見到新出左一隻叫泡菜攬枕。

大宅

Good morning, everybody!

大宅

早晨!
:-( :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

乜而家打風咩?
寶貝彤彤及欣欣 !

翡翠宮

好媽媽勳章

打風... 如果夜晚/清晨 掛就好o者...
如果唔係, 中途掛, 趕住去湊泡菜, 橫風橫雨, 你話點算o勒.... :-( :-( ... 的的又難搵.....
打風後果幾日, 又係橫風橫雨, 都唔知抱得佢定拎得傘定檔得風..... :-( :-(
原本星期四係泡菜間育嬰院家長日... 一心去睇下泡菜平時點曳o架o麻... 打風 ~ 咪取消囉... 我等左成 7個月o架哪... :-( :-(

LongYin 寫道:
自己湊番泡菜唔好咩?

翡翠宮

好媽媽勳章

估計今日一號.....

早晨!

大宅

LongYin 寫道:
自己湊番泡菜唔好咩?

泡菜攬枕??
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

jolo 寫道:
估計今日一號.....

[quote]
早晨!
[/quote]

唉!我呢幾日訓到隻豬咁,打乜風都唔知! :-( :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

首頁

尾頁

跳至