自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

TRIUMPH & HOM 開 倉 1 周

2006年05月15日

夏 天 將 至 , 內 衣 比 起 冬 天 時 更 加 重 要 ! 每 次 襯 衫 , 最 緊 張 係 用 咩 內 衣 襯 小 背 心 、 低 腰 短 褲 , 稍 有 失 手 唔 靚 唔 緊 要 , 最 慘 係 俾 人 條 街 望 到 蝕 , 尷 尬 到 不 得 了 。 家 閒 閒 買 個 Bra 都 要 成 $200 蚊 , 買 咁 多 返 襯 都 唔 係 辦 法 , 如 果 個 個 幾 十 蚊 個 就 唔 同 講 法 喇 ! TRIUMPH 明 天 起 舉 行 1 周 減 價 大 開 倉 , 絕 對 係 不 可 錯 失 好 機 會 , 胸 圍 平 至 $40 、 內 褲 更 平 至 $10 。 除 內 衣 外 , 更 有 泳 衣 、 睡 衣 及 男 士 HOM 全 線 一 併 開 倉 , 當 日 更 有 不 同 購 物 優 惠 。 唔 好 話 唔 提 提 大 家 , 香 港 個 個 女 仔 咪 咪 都 唔 多 Size 咋 , 如 果 你 係 普 通 一 族 就 好 行 快 步 喇 !

**時 間 : 5 月 16 - 22 日 11:30am - 9:00pm
地 點 : 海 港 城 展 銷 集 ( 尖 沙 嘴 世 界 商 業 中 心 3 字 樓 )
查 詢 ︰ 2763 7668

大宅

Re: TRIUMPH & HOM 開 倉 1 周

Thanks!!
:-D :-D

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

thks!!!!

禁止發言

男爵府

letitbee 寫道:
希望唔好太多人,最怕同人迫。

係啦~~尤其是買bra呢d野, 一定要好小心, 用好多時間choose先得架嘛, 如果周圍都係人, 又逼又嘈的話, 我寧願唔買啦

首頁

尾頁

跳至