跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個仔十三個月,但係佢唔係好鍾意同小朋友玩,落到街,

大宅

Re: 好

有呀~~我個又係自己同自己玩,可能習慣咗,唔識同陌生人相處!我都好担心,所以我依家盡量每曰都帶BB落club house同其他小朋友玩,遲d夠18個月就返playgroud,希望佢接觸多d小朋友,唔好咁自閉! :-(

大宅

係呀, 如果平時得大人同BB自己共處一室, BB就會習慣咗自己同自己玩架喇, 慢慢就變成內向(性格), 所以你地帶多啲BB去吓多啲小朋友既地方, 等佢地自己學識同人溝通(人際交流), BK都好多自組PLAYGROUP架, 你地多啲參與喇;
我帶琪琪去多咗(BK)playgroup, 我都發覺佢好習慣同bb一齊玩, 有時重會唔理我添呀

別墅

我個囡其實都唔係好識同小朋友玩, 佢鍾意自己行黎行去, 不過間唔中就撩下人咁啦, 我平時日日都有同佢落下街行下架喇, playgroup既都有時不時玩, 但係佢都係鍾意自己行左去第二度攪野.....我都有少少擔心...

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

洋房

我個女都係有返playgroup, 但唔知點解近星期日帶佢去大角咀新開個市政大樓六樓有一個兒童遊戲室, 有許多小朋友玩,0個度有軟膠地下及其他推波, 但佢去佐兩次都怕, 唔知係唔係太多小朋友, 但在playgroup八個小朋友就唔怕, 都唔知點解, 佢每日都有跟99去飲荼, 可能見得大人多,未見過咁多小朋友啦![quote]

複式洋房

可能佢真係見得太少小朋友,我都要帶多

大宅

平時都係得我同意粉仔係屋企..每日都剩係同佢落街食野同買送,,,.但佢就岩岩相反..好仲意撩人玩,,撩到人地bb都怕左佢咁濟,,,同識既bb見面時, 佢會成日拍人叫人地,,摸人地同講野,,,同見到唔識既bb佢都想同人玩,,,我反而驚佢太仲意同人玩,,第日玩到唔肯反屋企,,我就幣家火了,, :tongue:

大宅

該用戶已被刪除

大宅

cherie..
係Lu,,我要睇緊d先得,,嘿嘿... :tongue:

意粉仔都係,,都係好仲意大個佢既小朋友,,尢其係佢3歲半既表哥仔..佢一見到佢就大叫,,,又跟住佢轉來轉去,,好開心,,

男爵府

我囡囡見到大個佢的(2~4歲)小朋友..
都尖叫.....之後跟住一齊玩...好開心的..
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

首頁

尾頁

跳至