跳至
[2006年] 我都生左la

首頁

尾頁

別墅

我都生左la

0545 hrs 訓訓下穿水, 立即沖涼洗頭, check 走佬袋, 入醫院。

0600 hrs 去到醫院, 但係未有任何陣痛出現。

0815 hrs 入去產前房駁機check 阿B心跳。

0900 hrs 開始30至40分鐘痛一次。

1500 hrs 開始10分鐘痛一次,但係個姑娘check 完話一度都未開, 我開始聞笑氣。

1700 hrs 開始3-4分鐘痛一次, 姑娘話仲係一度都未開, 但係好痛。

1900 hrs 醫生檢查過開咗3度,痛到想死, 第一樽笑氣聞完, 開始聞第二樽笑氣。

2130 hrs 痛到唔知係醫生定姑娘檢查, 好似話開到7度, 我話阿B好想出嚟, 我好想痾, 姑娘推左我入產房, 痛咗好耐, 姑娘叫我用力痾阿B出嚟, 痾咗5, 6 下, 阿B出世嘞。

2215 hrs 阿B出世嘞, 重3.075kg。

別墅

Re: 我都生左la

恭喜你啦~~~~

大宅

恭喜!

大宅

我都生左la, 坐月中

別墅

lingdidi & cherry_bb,

恭喜晒,
好好休息~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

lingdidi & cherry_bb,

恭喜

大宅

lingdidi & cherry_bb

恭喜恭喜~

別墅

別墅

ths^^

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Hello Lingdidi,

你係唔係 9 號床呀 - 我驚記錯你綱名, 但你's information are same .....

咁Q we are same 預產期 and same Hospital, and then 早左生, 係 Hosiptal yau 係 neightbour

How's your son - my son still "yellow" and "Lighter than before and need to go back to hospital everyday till today.

Did/When will you book with lamtin XX for bb checking?
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

別墅

yes, 係我呀, 我個臭b 巳經出院 la, 但係仲有d 黃, 我前前後後3日呀, yesterday 出院, 你同你個bb要+油呀^^

男爵府

恭喜哂!你要休息多D,祝bb健健康康

首頁

尾頁

跳至