跳至
[2005年] bb拍照

首頁

尾頁

別墅

bb拍照

有冇同你bb去影留影一輯相留念呀,我現在想找呀,你地有什麼好介紹呀,請給下意見呀...tks..

別墅

Re: bb拍照

其實去影樓之前,要睇
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

複式洋房

我好鍾意呢個website
入面映相d style...

唔需要花巧嘅衫同造型, 靠捕捉bb可愛嘅神情
唔知香港有無呢類bb映樓呢?

別墅

多謝各位媽媽寶貴意見,我都要plan定什麼時候同bb去影相是最適合的了,又要等佢有精神才可以同佢去影,真的擔心同他影時,他留計... :-(

水晶宮

dear all

check pm thanks!

別墅

BB2005BB 我好鍾意你話個個Website的相, 好靚好自然呀,但韓文既,係唔係係香港架,我好想帶阿B去影啊!!

複式洋房

hi, ivy_baby, 果個studio 係韓國...香港暫時未搵到同style ga...會努力

我d朋友話bb學識爬以後就好難影gar la...因為bb會唔肯就範 所以bb剛剛識坐..即6-7月影就最好....
今日bb好甜咁同我笑笑...好相快d影低佢.......會努力做research 快d搵到好studio 同大家分享....

禁止訪問

複式洋房

BB2005BB,看看是否這類的相?

<< 按此看相 >>

BB2005BB 寫道:
hi, ivy_baby, 果個studio 係韓國...香港暫時未搵到同style ga...會努力

我d朋友話bb學識爬以後就好難影gar la...因為bb會唔肯就範 所以bb剛剛識坐..即6-7月影就最好....
今日bb好甜咁同我笑笑...好相快d影低佢.......會努力做research 快d搵到好studio 同大家分享....

大宅

BB2005BB 你post 個 site 好正呀!就係我心目中想同BB影既相啦,你係香港搵到通知我呀,Thank you!

男爵府

labelle 寫道:
Clement 會去 Mybb.hk

Chapman都係去左mybb.hk,八個做型,幾好呀,
[url=http://www.mybb.hk/photo/ChapmanCheung][size=medium]大家參考

別墅

chapman媽 寫道:
[quote]
labelle 寫道:
Clement 會去 Mybb.hk

Chapman都係去左mybb.hk,八個做型,幾好呀,
[url=http://www.mybb.hk/photo/ChapmanCheung][size=medium]大家參考

洋房

Laura媽, D相好靚呀! 我都鍾意呢相呀, 造型簡單自然, 我下星期影, 希望到時啊B合作, 影到呢D相啦.

[quote]
Laura媽 寫道:
BB2005BB,看看是否這類的相?

<< 按此看相 >>

[quote]

別墅

irisingBB
你去邊間影呀!Baby face?

男爵府

2019勳章

BB2005BB,

好靚呀真係,我都想影呢隻呀~~你搵到記得話我知呀~

http://kawaii-kids.com/

複式洋房

我都book

禁止訪問

禁止訪問

洋房

係呀, book左Baby face 下星期五影. 睇過佢地d相, 有d有少少韓國studio feel. 你BOOK邊間呀?

唐老鴨BB 寫道:
irisingBB
你去邊間影呀!Baby face?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至