跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

住大埔的未來媽媽(閒談...)

住大埔的未來媽媽:
無論你係已經有o左bb的未來媽媽,或者係到而家都仲未有bb的未來媽媽,歡迎你地一齊入o黎傾下計,講下笑...希望大家住大埔的bk姊妹做個網絡,人氣多o的o既時候,大家可以旺丁又旺財啦!

別墅

Re: 住大埔的未來媽媽(閒談...)

哈哈 你好呀^^~我晴晴依家2個半月

你呢?有小朋友還是待產中@@?

複式洋房

唔..........我呢........其實係咩都未有..........
結婚已經三年幾
都開始諗下想生番個
所以成日都睇bk lor

你個bb好得意呀

禁止訪問

複式洋房

我住在太湖的
你地住邊度呢?
你地要番工的嗎?
我就做parttime的
所以有時一個人在家都好悶的...

別墅

哈哈 我住寶湖架 都幾近wo ^^

不過我就要返工 夜零晨時份

有時一個人係屋企又真係幾悶既

不過都有左bb 就唔同架啦

哈哈可能忙到七彩都唔定

你打算生bb呀?

複式洋房

緊係想生啦
不過又好似覺得自己唔係好應付到.......
你而家番緊工ga?
abyyan 寫道:
哈哈 我住寶湖架 都幾近wo ^^

不過我就要返工 夜零晨時份

有時一個人係屋企又真係幾悶既

不過都有左bb 就唔同架啦

哈哈可能忙到七彩都唔定

你打算生bb呀?

複式洋房

你個bb兩個幾月有咁多hair o既?
好得意呀...

別墅

係呀 我生完2個月就開始返工啦

其實冇話應付唔到既 係開頭幾個月最辛苦 成日要幾個鐘起

一次身呀 同要好有耐性囉

我bb係好好好多= =hair....可能我未生個陣食得太多芝麻糊

禁止訪問

複式洋房

你需要番工嗎?
老實講,我都係搬o左o黎大埔幾年,不過就覺得大埔好好住,仲愈來愈like it tim.....

cherrymuimui 寫道:
我住大埔墟架~~都幾近喎~~

大宅

大家好呀!我黎報到既,我都係住大埔傢。我暫時未有bb,我打算生豬bb呀。我住在大埔都有3-4年,覺得好好住,我好鍾意而家住屋苑,每日我番工都經過泳池同花園。好fresh,好舒服!
cherrymuimui,
你好嗎?我地又相遇喇!

禁止訪問

大宅

係呀,你點知傢?你又要返工,又要番學,有左bb好辛苦喎咁多工作。
係呢?你想係政府定係私家醫院生bb呀?我而家都好爭扎o黎個問題,唔知點好! ?-(

複式洋房

複式洋房

哈哈
我又係住太湖ga
真係o岩
你o的問題都係我o既問題
私家同政府生小B唔知會有幾大分別呢
泡泡浴 寫道:

係呀,你點知傢?你又要返工,又要番學,有左bb好辛苦喎咁多工作。
係呢?你想係政府定係私家醫院生bb呀?我而家都好爭扎o黎個問題,唔知點好! ?-(

大宅

pollycheng,

係呀!咁啱既。我覺得私家同政府最大分別係錢同服務囉!都唔知點,好煩呀。

複式洋房

不過好在我地而家都仲有時間去搵下資料呢!
泡泡浴 寫道:
pollycheng,

係呀!咁啱既。我覺得私家同政府最大分別係錢同服務囉!都唔知點,好煩呀。
該用戶已被刪除

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Hihi,

I am living in Taipo also, my baby is due at the end of june!

首頁
12345...7

尾頁

跳至