興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

用緊咩寬頻上網?

依家用緊有線,要$148一個月,就黎到期,有無其他好介紹?

大宅

Re: 用緊咩寬頻上網?

應該就快有e-mail話送乜送物,邀請你續約...
如果你打個電話去話取消唔用,佢地一定重會大把野送,仲有得大幅減價添!

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

citadel,

Really? But I only got the $109/month package. :-(

禁止訪問

別墅

我用有線,$109一個月(包括電話), 都好抵

ICHIBAN

大宅

我用香港寬頻 100mb (1st year 96/month; 2nd year 198/month - avery hk$147/month), 都幾好....., 又好快

別墅

我用PCCW,155/mths,都幾快!

子爵府

yiuyiu730,

我以前用有線.... $198.- 後尾 fax termination form 之後, 佢地 offer $87.- 俾我... 仲搵左我好多次, 我每次都推, 因 個囡要睇 now TV.. 轉左用 netvigator

聽講 和記 幾抵 ...包埋 電話線..

yiuyiu730 寫道:
依家用緊有線,要$148一個月,就黎到期,有無其他好介紹?
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

首頁

尾頁

跳至
熱門主題