跳至

首頁

尾頁

男爵府

2005年10月15-17日出生的BB媽咪入來傾下啦!!

我BB係17號出生的,係囡囡;
你們BB呢?

大宅

Re: 2005年10月15-17日出生的BB媽咪入來傾下啦!!

我個個都係女, 叫海熒...hello
哈哈...又多個17號bb啦
你有冇join我地10月29日個一歲party呀...
到時有4個bb都係17號生日...可以影返幅相留念....
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

Re: 2005年10月15-17日出生的BB媽咪入來傾下啦!!

點解一定要15-17日出生既bb呢? 其他傾唔傾得架?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我阿仔都係10月17日出世架喎

男爵府

我無

男爵府

男爵府

真係

男爵府

其他都可以入

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我阿仔係聯合出世架. 你個囡而家有幾重呀? 我阿仔好大隻呀, 6個月時都有21磅喇. 唔知係唔係個人大份, 佢唔鐘意轉身架, 我地幫佢返身佢都尖叫架.
[quote]
chu87377 寫道:
真係

男爵府

我BB就輕

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,健康院既姑娘都係咁講. 所以我地唯有日日同佢做d轉身運動希望佢肯自己轉囉.

佢唔係飲好多奶咋, 飲6安士, 食4餐+1餐粥 or糊仔. 可能佢吸收啦 :lol:

大宅

chu87377,小黑咪,
HI~~~
我個女子桐都係17號出世架!!!!
佢6個月先得15砟咋!!!

男爵府

真係好多10月17日出世的BB哦!!個日真係好日子啦!!你住哪區

男爵府

真係好多10月17日出世的BB哦!!個日真係好日子啦!!你住哪區

複式洋房

hello all,

my son was born at 15Oct, also at United Christian Hospital...but he was very small - only 4.7pound and had stayed in United for 2 weeks!

as at yesterday, he is only 14.1 pound, 62.5cm - a very small sized baby! he only drinks 4 to 5oz milk (Meiji)(six times) and two tbsp congee! but still always vomit! doctor at United said if his growth rate is still so slow at July, Marcus will need to stay in hosiptal for detail check!

男爵府

大宅

海熒終日迴旋係牛頭角與九龍灣之間.....因為佢成日係爺爺嫲嫲度....!!!
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大宅

[quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我住將軍澳架.

[quote]
alice78 寫道:
[quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hello SmonaChan,

你個bb仲咩出世時咁輕既? 我聽人講開米水開奶會長肉d架喎, 你不如試吓啦. :lol:
SmonaChan 寫道:
hello all,

my son was born at 15Oct, also at United Christian Hospital...but he was very small - only 4.7pound and had stayed in United for 2 weeks!

as at yesterday, he is only 14.1 pound, 62.5cm - a very small sized baby! he only drinks 4 to 5oz milk (Meiji)(six times) and two tbsp congee! but still always vomit! doctor at United said if his growth rate is still so slow at July, Marcus will need to stay in hosiptal for detail check!

首頁

尾頁

跳至