跳至
[2006年] 懶訓B

首頁

尾頁

大宅

懶訓B

我阿B好懶訓呀, 成兩安奶後就訓左, 叫都唔醒

大宅

Re: 懶訓B

咁咪好Low 佢訓你又訓 好多媽咪都無得訓架
bb 5月23號 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

你幾耐餵佢一次呀?係咪三個鐘 ?你係餵人奶定係餵奶粉?
如果佢真係好肚餓,應該會食得快D架。不過如果你餵人奶,佢其實要用多D力,所以可能佢會支力D。

我建議你唔夠三個鐘唔好畀 佢食,咁佢會食得定D,如果佢真係食人奶十五分鐘就訓,你搞下佢腳板,佢會醒又會食返架啦,但係唔好畀 佢一餐奶分幾次食,又side奶,又麻煩,又無益,習慣又唔好。食野唔定時,第時好難戒夜奶架。

大宅

mirandasuper 寫道:
你幾耐餵佢一次呀?係咪三個鐘 ?你係餵人奶定係餵奶粉?
如果佢真係好肚餓,應該會食得快D架。不過如果你餵人奶,佢其實要用多D力,所以可能佢會支力D。

我建議你唔夠三個鐘唔好畀 佢食,咁佢會食得定D,如果佢真係食人奶十五分鐘就訓,你搞下佢腳板,佢會醒又會食返架啦,但係唔好畀 佢一餐奶分幾次食,又side奶,又麻煩,又無益,習慣又唔好。食野唔定時,第時好難戒夜奶架。

佢而家食奶食四安一次, 都唔係好定時, 有時想唔比佢食, 但佢喊得好勁, 有乜計

子爵府

畀面勳章

我個b都係好懶瞓架, 有時一瞓可以瞓成4,5個鐘架,
不過佢係食人奶, 唔知佢每次食幾多, 同埋佢都唔係好定時既,
有時夜晚好乖12點食完到, 3,4點跟住6,7點, 但有時3點食完,
4點扭..一路扭到天光都唔瞓, 有時瞓左3個字又彈起身...
我都擔心第時點同佢戒夜奶呀~~

大宅

我諗喂人奶應該會食密d, 因為水份多而固體小, BB會好快又肚仔餓

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至