美容扮靚

跳至

首頁
12345...34

尾頁

大宅

有冇鍾意做 yoga 嘅mami!

我玩咗 yoga 都有大半年,初初淨係諗住當做運動,點知做 做吓上咗隱咁,覺得有好多嘢要去做好 d,而家一星期做 3-4 日,唔做好似周身唔自然咁!尤其係睇到自己身體嘅變化,身體真係好咗,我會 keep 住落去嘅! 有冇 mami 都係好鍾意做 yoga 架?一齊分享吓吖!

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 有冇鍾意做 yoga 嘅mami!

大宅

claudia,

我響 TST pure yoga,我之前冇接觸過 yoga,第一次去試堂已經鍾意 la,諗咗幾日咪 join 咗 law。初初都係儍吓儍吓跟住做,後來又買 d 書參考吓,問吓 d 導師 & fd,叫做多咗認識咁啦!我都係近排先做到 "Ujjayi Breathing" 咋! 你響邊度做呀?

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

Jmum,

我係油麻地學緊, 一星期一堂, 我好lazy, 平時係屋企唔做.所以係乜進步

pure yoga教得好唔好 幾錢一堂 使唔使入會

侯爵府

claudia,

乜你想轉咩 yoga place lunch time 有得學

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

claudia,

pure yoga lunch d 堂通常都係 "hot yoga",因為好多 office d OL 都鍾意趁 lunch time 走去出身汗!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

MomMom 寫道:
Jmum,

我係油麻地學緊, 一星期一堂, 我好lazy, 平時係屋企唔做.所以係乜進步

pure yoga教得好唔好 幾錢一堂 使唔使入會

MomMom,

我平時響屋企都冇做架,因為好難集中架,係有時真係冇時間去做,先響屋企做吓呼吸練習,或者拉吓根咁!

pure yoga 唔會逐個 posture 慢慢教架,佢suppose 你識先嚟上堂!我初初都係乜都唔識,一路上一路學架咋。好在我上堂時間都係 d 非繁忙時間,以 Hatha 嚟講,好多時都係得 6-7 個人(peak hr 四拾幾人!),咁導師可以慢慢講解吓 d 重點,扶吓你 d 姿勢,都ok架!

我 join 要簽約果種,簽2年,$700/mth,任何時間,任玩,セ嘢堂都上得,如果去得密都 ok law!我每個月起碼都上到 12 堂,維起上嚟都係 $5x !

大宅

claudia 寫道:
Jmum

Yes, 但lunch做hot好趕呢,要沖涼

係呢,你係pure yoga有無上過鐘麗淇堂,我好好好鍾意佢呀

claudia,

係呀,d 人味一落堂就 9秒9 沖涼,好快就全幅武裝(返工衫) 走人!

鍾麗淇 & 黃佩霞 我都有上過,佢地都好 pro,教得好好架,可惜鍾麗淇家陣過咗檔! :cry:

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

claudia 寫道:
JMUM

唉,係啦
我知佢E+去左金鐘張小姐新開間YOGA學校.
我睇過初步介紹,果到又會做埋瘦身... yoga係副"業",又多數唔係margret教,... 唔開心呀 :cry:

我諗佢多數會好似黃佩霞咁,做行政多 d ,係咁意教返 1、2 堂就算!

大宅

claudia 寫道:
jmum

你好叻喎,揀non-peak上堂.
我想揀yoga place & lunch上堂,就係唔鐘意太多人一齊上堂,miss同學生各有各做,點跟? 做錯哂仲衰..

冇辦法,我係"凑仔婆"一名,淨係得 non-peak hr 先有時間上去咋!阿仔放學後我就好忙架啦,所以我正一係"三點不露"!三點後 d 堂我冇上架!咁有個好處就係少人 law!不過 pure yoga lunch "hot yoga" 好爆,唔 book 定會冇位,乜 yoga place lunch 好少人架?

大宅

2019新春慶豚圓

yes, i like play yoga too.
I had tried Pure Yoga at TSTand birkaham before. i like pure yoga more, but not yet join as memeber.

侯爵府

咁我個間算少人, 最多7-8個

大宅

haha..........I'm still not yet a mama but I like to play yoga a lot and joined "livingyoga"
Namaste

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 有冇鍾意做 yoga

禁止訪問

好媽媽勳章

Re: 有冇鍾意做 yoga

首頁
12345...34

尾頁

跳至