跳至
[2006年] 便便問題

首頁

尾頁

大宅

便便問題

我隻BB 每日都有便便
但開頭是綠色, 尾段才黃色
1/5 開始由心美力轉能恩
有沒有關係呢
以前是黃色
很擔心 :-(

男爵府

Re: 便便問題

美心 寫道:
我隻BB 每日都有便便
但開頭是綠色, 尾段才黃色
1/5 開始由心美力轉能恩
有沒有關係呢
以前是黃色
很擔心 :-(

Don't worry 美心, that's normal. My daughter is also taking 能恩 and her 便便 is green and then yellow.
By the way, why are you changing milk powder?

大宅

don't worry! my baby also have green and yellow feaces. doctor said it is normal color, the green color is the residue of the bile pigment!

大宅

Don't worry 美心, that's normal. My daughter is also taking 能恩 and her 便便 is green and then yellow.
By the way, why are you changing milk powder

因為阿b塊面有濕疹定奶癬
用了很多方法, 如用土銀花, 金銀花, 白菊花洗面
又用過aquare cream, 含zinc (醫院比)的膏都唔得
咪試吓轉奶粉, 由心美力轉能恩
開頭都好了7成, 但現在又打回原形
但我唔打算再轉, 多謝你們

大宅

可以用米水開奶比佢飲, it is very works, my 99 用米水開奶, then baby easy for come 便便, and face skin become better.
米水開奶

大宅

大宅

大宅

大宅

大宅

大宅

JOEYSTAR

請問係唔係餐餐都用米水開呢 ?

THANKS

大宅

大宅

大宅

大宅

hello 美心:
you cannot try 餐餐 from beginning, you have to step by step, and you need to try day by day increase.

you need to give FRESH 米水 for baby drink with milk powder, 米水 cannot keep over 1 night, it means you need to cook every day. My 99 cook 米水 in every morning, and 99 give my daughter with milk powder mixed together.

And you need to make bigger hole of milk bottle. because 米水 is difficult to come out , or your baby will feel difficult to drink or hardly to drink.

My daughter skin is become pure, and no red dot. And she is not "hot" 熱氣.

Sorry I can't type Chinese & my poor english.
Hope you could understand what I mean. Or other 0106 mother can explain more better to you.

大宅

美心,
其實有時bb食奶都會食滯影響d便便變色架 !
(可以係燥囉) ! bbq 依家一星期飲一次開奶茶清下腸胃!
至於奶癬問題, 我就買左 mustal - Deruno-Pediatrie
HK$130.00- 都幾好架 !

大宅

唔該晒 !!

mr2
其實我唔識分奶癬定濕疹
可否教我呀 !

大宅

其實我都唔係好識分...........
不過奶癬應該係個臉仔咀仔邊出現 !
我之前都試過用黑啤幫bbq沖涼, 係有人教話係清熱既 !

男爵府

我隻豬豬近兩日由兩日一次大便, 變成一日兩至三次, 顏色無變, 係稀過以前少少, 佢飲人奶加奶粉, 一向都係咁, 無變. 咁算唔算肚痾.

首頁

尾頁

跳至