美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???

我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???
01. 食開咩牌子呀???
02. 大約幾多錢到呀???
03. 食咗覺得對自己身體有咩幫助呀???

我本人從未食過"蜂皇漿丸",請問"紐西蘭Comvita天然蜂皇漿丸"好唔好呀??? 因為我鼻敏感好嚴重呀??? 我想試吓食"蜂皇漿丸"睇吓有冇幫助,希望你們可以解答我啦。謝謝

別墅

Re: 我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???

我都係鼻敏感呀,好辛苦呀,但蜂皇漿係食皮肤靓D的哦,我個 amaldar係介绍我食蜂膠+花粉+维他命C,because他都係鼻敏感者,宜家已经断尾了.係美国牌子架,forever,吾知你有冇listen 过.
:-o ;-) :-P

男爵府

長期糧尾子~

我媽咪剛做完大手術,身體弱,我係買紐西蘭Comvita比我媽食(我係剛好經過西田睇到的),因為覺得安全d,佢有哂重金屬各樣的驗證,佢有食蜂皇漿丸&蜂膠兩樣,不過我地都覺得食蜂膠好,佢食咗精神d&傷口復原得好好!
我記得蜂膠折咗$4佰到尾有360粒都可以食好耐..... :-P

您可以上佢網睇(上yahoo打佢公司名),不過我覺得佢西田買平d....佢又會比吓第d嘢您試....

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hi 阿美
Forever 邊隻 for 鼻敏感 可否介紹給我呀?
Many Thanks
阿美 寫道:
我都係鼻敏感呀,好辛苦呀,但蜂皇漿係食皮肤靓D的哦,我個 amaldar係介绍我食蜂膠+花粉+维他命C,because他都係鼻敏感者,宜家已经断尾了.係美国牌子架,forever,吾知你有冇listen 过.

複式洋房

首頁

尾頁

跳至