跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

家有愛犬的0510媽咪樂園

有冇十月媽咪有養狗架呢???
交流一下家中又養BB又養狗狗既心得丫~~~ ^^

大宅

Re: 家有愛犬的0510媽咪樂園

我家有一隻金毛尋回犬, 好大隻又蠢, 成日被我個 "頓豬" = 囝囝騎.
siuyi , 你個隻狗仔係mun 品種 ?

siuyi 寫道:
有冇十月媽咪有養狗架呢???
交流一下家中又養BB又養狗狗既心得丫~~~ ^^

大宅

我有兩隻哥基,因為bb在mami家住,加上二隻非常活躍,現未能同兩狗共存,因為隻仔成日想同人玩就細力咬下你,佢咬我個仔點算,不過佢地一見bb就發我脾四.屙尿落我對拖鞋到!一星期屙兩次,就係帶bb番屋企個兩days.

男爵府

2019新春慶豚圓

我果隻寶貝囡係松鼠狗黎架~
而家阿B成日都好想走埋去同佢玩...
而狗狗又成日好想舔BB喎~
所以都要無時無刻鴿實佢地...暫時唔可以埋身接觸...
因阿仔吽牙仔成日啜手~ ><
同埋阿仔未識野...一掂到狗狗就會大力咁楂實...
整親阿狗就弊~

男爵府

2019新春慶豚圓

goreme,
咁你仔仔實好開心啦~
有咁大隻狗狗陪佢玩~
我都好鍾意金毛哩~~~
:-P

男爵府

2019新春慶豚圓

BERRYTOTO,

嘩...你對哥基都係好活躍啊...
佢地幾多歲呀???仲係BB汪呀???

珍珠宮

我都有2隻寶貝!
[img[img]

大宅

我隻"頓豬" 同隻金毛好似兩兄弟, 開飯時候, 大家都要食先, 金毛見頓豬食先就 "吠", 頓豬見金毛食先就 "大叫",但金毛好鍚頓豬, 如果頓豬訓醒無人知, 金毛會去房通知我 99.

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

goreme,

你果隻又係金毛o黎o架,我都有兩隻金毛呀,一隻6.5歲,一隻4.5歲.因為佢兩個實在太活躍,驚會整親bb同bb有鼻敏感,而家暫時寄養在我姑仔家,諗住bb大d至湊番佢地,都好唔捨得同唔慣o架,
:-( :-(
每星期猜埋bb探佢兩三次.遲d帶佢地多d游水,補償番la.

大宅

帶佢地多d游水, 係咪去西貢? 我星期日去到西貢, 好似去

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

goreme,

多數去元朗or屯門d狗仔會既泳池度游.試過去西貢,好遠,未到都嘔幾'雲'.我知西貢每到sun都好虛陷!!

複式洋房

hi
我有2隻史立沙

首頁

尾頁

跳至