美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1 day Acuvue 隱形眼鏡

請問有沒有人知道,怎樣知道盒隱形眼鏡的 expiry day 呢?
我2003年2月買了一盒30對裝的,唔知過期未呢?
請指教!!
我本身是帶開傳統的眼鏡的,但因要做伴娘,所以看看要不要再買另一盒新的.
你們有無邊隻不太貴的介紹呢? :lol:

別墅

Re: 1 day Acuvue 隱形眼鏡

我都係用 Johnson 1 day Acuvue.
紙盒 and 錫紙 上都有 expiry date.

你快啲 check 吓有無過期.
你有一盒30對裝的?

我個啲一盒30隻, expiry date 係 2010/01

我覺得 Johnson 雖然唔平, 但勝在夠水, 易戴易除.
而家新出 1 day acuvue MOIST, 應該仲好!!

mee

別墅

三天試戴, 買六送一!!

http://www.1daymoist.com.hk/acuvue/1dmoist/registration/RegistrationForm.aspx

複式洋房

mee: 唔該晒!! 我買的都是30隻. 好彩未過期!!

不過我看不明白, 話買六送一的意思, 是不是買6盒30隻裝,送一盒30隻裝呢?

另外,因我都買左好耐了,不記得一盒要多少元,你可以告訴我嗎??
Thanks You Very Much!!

首頁

尾頁

跳至