跳至

首頁

尾頁

大宅

BB仲未識轉身....

我BB依家已經4個月,但仲未識轉身,昨晚我地將BB趴係床度,佢個頭都唔係好抬高,你地BB情況如何?

大宅

Re: BB仲未識轉身....

維維學緊轉身,不過個頭轉唔到,成日轉到下半身,上半身就唔上唔落,跟著就喊,如果幫佢轉埋個頭,佢就可以趴係到。

大宅

我個 b 都係咁, 剩係得對腳轉, 個身打側咗, 但都轉唔到

bb012506 寫道:
維維學緊轉身,不過個頭轉唔到,成日轉到下半身,上半身就唔上唔落,跟著就喊,如果幫佢轉埋個頭,佢就可以趴係到。

男爵府

yyb...我阿囡都係今日先有d叫似樣d嘅抬頭炸! 轉身?唉~佢隻c 懶虫,我幫佢佢都好似唔想郁咁 :evil:

不過...慢慢黎la~佢點都會識轉身嘅~
YYB 寫道:
我BB依家已經4個月,但仲未識轉身,昨晚我地將BB趴係床度,佢個頭都唔係好抬高,你地BB情況如何?

子爵府

我個仔3個半月就轉佐身喇,而加成日趴係到順時針咁轉

大宅

YYB 寫道:

YYB, 我BB都未識轉身呀, 見到好多BK的媽咪都話佢地的BB識轉身, 我都好擔心自己的亞B仲未懂 :cry:

我將BB趴係床度, 佢都可以抬起頭, 如果有玩具引下佢, 會好D, 你試下啦!
]

複式洋房

我個B都末識轉身,將佢趴係度,佢個頭都末可以抬高,剩係起勢咁lam自己隻手,激死人!
[img align=right]http://www.sanrio.co.jp/characters/cinnamon/images/cn_koushin.gif[/img]

大宅

me too!!

大宅

原來好多bb都未識,咁我都無咁

大宅

[quote]
YYB 寫道:
原來好多bb都未識,咁我都無咁

珍珠宮

[quote]

我反而擔心佢識轉身,到佢識轉身又會驚佢轉

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=medium]我亞B都係尋日先識轉身咋, 之前就驚佢唔識轉身, 而家又驚佢轉身焗親! 唉~~

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

大宅

畀面勳章

DoDoDoDo 寫道:
[size=medium]我亞B都係尋日先識轉身咋, 之前就驚佢唔識轉身, 而家又驚佢轉身焗親! 唉~~

我亞B都係尋日識轉身呀! 依家一放落床就轉, 好似好好玩咁

大宅

BB尋日成功轉身喇~~~話說尋晚11點幾仲眼仔碌碌, 我

侯爵府

侯爵府

我個b超級無敵勁懶ar,幫佢打側身,佢一野"fing"番
過黎大字形咁攤喺度

大宅

SO GREAT!! MY B JUST START TO LEARN HOW TO TRUN AROUND BY HERSELF THIS FEW DAYS BUT NOT YET SUCCESS.
[quote]
tammy104 寫道:
BB尋日成功轉身喇~~~話說尋晚11點幾仲眼仔碌碌, 我
[url=][/url]

大宅

thank you!!!
我bb初初都係咁, 所以你個b都快ga la.......

男爵府

軒軒識得轉半身都起碼有半個月了,
但就冇乜進展... ?-(

首頁

尾頁

跳至