婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人幫襯"保栢"買住院保障或醫療保險? 覺得点? 有冇意見提供?

我想買! Pls Advice! Thanks!

禁止訪問

醒目開學勳章

Re: 有冇人幫襯"保栢"買住院保障或醫療保險? 覺得点? 有冇意見提供?

大宅

Re: 有冇人幫襯"保栢"買住院保障或醫療保險? 覺得点? 有冇意見提供?

Jacqueline,

多謝妳reply! bupa 好似保成世, AIA 可保到幾多歲?
我依家都係15/16. 回為我唔係識咁多insurance agents.

唔知妳介唔介意話我知妳join 咗bupa邊個plan, 咁多年加咗幾多保費? 割甲狀腺瘤又用咗幾多錢?

伯爵府

debc, 宏利住院保障至100歲, 如果有問題可以PM我, 希望可以幫到你.

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

jacqueline, 唔應哂! 我会去佢哋嘅website睇吓!
另:可否介紹妳响bupa的經紀比我? 妳可以pm比我. Thx

首頁

尾頁

跳至
熱門主題