美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係地有無植開眼睫毛架?

係一條條定一棵棵架

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 係地有無植開眼睫毛架?

複式洋房

我都係,植咗成年,幫我植個女仔好有心機,仲幫我加密,好自然tim,去親買野,d sales 都問我用邊隻mascara,個個都讚靚,所以覺得好值.....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

靚太唔易做架 寫道:
係一條條定一棵棵架

我植果隻就一執有2~3條~大約一隻眼植8~9執
植出黎d人見到都話好靚,唔似假

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

畀面勳章

請問可以keep到幾耐?
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

大宅

2019勳章

how much ar?
I love my dear husband and dear daughter.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好多美容院都有得植,我見過最平250蚊,
我自己植開就$350..一般如果你識得保養,都可以玩到3~4星期~好多都1~2星期會甩左d,都可以番番去值果到叫佢補番.,大約一次$100~200

男爵府

你係邊度做????我想整好耐啦, 因我d眼睫毛係超短.

靚太唔易做架 寫道:
我都係,植咗成年,幫我植個女仔好有心機,仲幫我加密,好自然tim,去親買野,d sales 都問我用邊隻mascara,個個都讚靚,所以覺得好值.....

複式洋房

hi,
我有d 朋友都植開,而且比我平,但你比較過,發現佢地d 膠水係好"弓"眼架,可能係國產,要等15-20mins先可以開眼,你知啦,眼睛好緊要架,而幫我植嘅係韓國貨,比較有信心,而且依d係心機錢,好似剪髮一樣,佢原價$700,package 有discount,可做facial 同massage ,幾flexible,所以都覺得ok..如要info,可pm比你...

大宅

真係可以keep成年,難唔難保養呀,我都好想植呀...
如果搽咗眼睫毛液會唔會好難清洗呢??
可否pm我

伯爵府

我之前都有植開, 覺得好靚, 但植得耐就想拆左佢, 因為洗面時要勁小心, 同埋我生眼瘡多左, 不過我遲d 有咩特別節目都會植返........ hee hee

洋房

Dear 靚太唔易做架,

Please kindly PM the information to me. Thank you

別墅

I want to know about the details too.
Please pm me.

THANKS~~~

mee

別墅

各位靚靚媽咪:
我星期六會去學植眼睫毛,唔知各位認為植眼睫毛好唔好?

大宅

可否給我詳細資料,我都想植..

[email protected]

Thanks

別墅

你去學, 抑或去俾人植呀?

別墅

去學
mee 寫道:
你去學, 抑或去俾人植呀?

複式洋房

複式洋房

hi,......
已PM咗比你地.....

首頁

尾頁

跳至