自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

又一苦主哭訴

轉貼

http://gibson821.sinaman.com/
人生不是單只為了走到完結 人生是在於怎樣來豐富過程 生命要活得有意義才有價值 生命只活一次不要讓它白過

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 又一苦主哭訴

http://gibson821.sinaman.com/
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

男爵府

'排骨'眞係好可憐啊

咁冇人性,咁冷血,唔係人嚟

大宅

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁賤都得

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

賤格

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

醒目開學勳章

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
太過份..唔係人黎架....
點可以咁樣對隻狗仔....
哩間黑店睇佢幾時有報應~

大宅

:-( :-(

大宅

其實好多都係咁啦,真係架.好冇良.

男爵府

正一賤精,要周圍轉發,等多d人知呢d無良奸商,唔好幫襯
狗都是命,佢地咁對d小動物,真係有報應

民房

大家記住買寵物千其唔好去旺角, 旺角真係有太多黑店喇! 請告知身邊既人聽, 真係太多人中招喇!

大宅

貓狗褓姆

大宅

貓狗褓姆

絕對同意!
陳奕迅 寫道:
大家記住買寵物千其唔好去旺角, 旺角真係有太多黑店喇! 請告知身邊既人聽, 真係太多人中招喇!

複式洋房

:-( 我要轉發俾更多人知....

珍珠宮

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

變態

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章

我前兩年都試過,cause我个仔糸獨子(當時),成日呻悶,我老公知我又好鐘意臘腸狗,佢就on居居甘1條友(懶醒)去左上海街附近1間狗鋪買左隻臘腸狗返黎($3000),我个仔見到超開心,我都like,but我知糸旺角買窄窄地law,我見佢隻眼多眼屎,5多叫5多郁好靜,(老公話个sales同佢講,1來yoyo糸girl,2來佢本身性格糸靜d,最啱陪小朋友玩,極力sale我老公)終於問題出現左la,5夠1个禮拜我地隻小yoyo冇胃口,成日打乞痴,仲咳到好似芹骨甘,打去問佢話yoyo糸鋪頭冇野架,糸咪我地5識養渣,仲話有問題就自己帶隻狗去睇獸医&攞埋化驗報告(證實隻狗未買前已染病)先有得陪 仲話隻狗我地睇過冇問題先俾$家麻,佢都忽忽地,有病我地隻眼睇到家,睇到就5會同你買la,睇2眼就知有病,我去做医生la 結果我地帶yoyo去睇獸医,話佢糸狗瘟,好難医得好,過2日就去左 :-( 我个仔好傷心,我地 同佢話yoyo5仲意住糸我地屋企,地方細又冇狗狗朋友,於是移民去天堂,我个仔知佢有病,so我地覺得詭佢5到,唯有婉轉d同佢講,but佢都傷心左幾个月,仲話以後5養,1條小生命,只糸生存左5夠3个月,成為我地家庭既1份子只糸短短既9日,好5開心... :-( b狗鋪超無良,你地千其5好幫趁,佢地愈賣得多,只會愈多狗bb受害

男爵府

男爵府

2019勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

che9

真係替你難過, 想買隻狗仔陪個仔, 點知仲要攪到小朋友甘難過。
我一定唔會幫趁呢d鋪頭。

梁媽媽

大宅

仲有呢d 賤精狗販都唔好幫襯, 唔好助長佢地殘害無辜生命!!!!!

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=610325&forum=29&2
人生不是單只為了走到完結 人生是在於怎樣來豐富過程 生命要活得有意義才有價值 生命只活一次不要讓它白過

首頁

尾頁

跳至