產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

會唔會訓訓下穿左水唔知架

會唔會訓訓下穿左水唔知架,.同埋穿水會唔會痛架...又會唔會穿少少跟住又冇再流呢?我而家39W4D.....

複式洋房

Re: 會唔會訓訓下穿左水唔知架

穿水通常會感覺到下面好濕,我都係瞓瞓穿水呢!

洋房

系啦,我都好怕訓訓下穿左水又唔痛又唔知

子爵府

嘩...訓訓下都會穿....好驚穿左都唔知呀......
好擔心TIM,,,,

兩個都係我心肝定>3<

子爵府

fiti 寫道:
嘩...訓訓下都會穿....好驚穿左都唔知呀......
好擔心TIM,,,,

穿左好難唔知架~~~
好似人地賴尿咁架~~~

伯爵府

我都怕,所以每個鐘起身一次睇有無事,攪到無得好訓...

侯爵府

我第一胎時都係零晨瞓瞓下穿水, 人人穿水多少吾同, 我自己就"棚"一下勁多水出, 成個人都即刻跳起落床!! 所以我諗就算流小小都會知囉, 癩尿咁都會知既!!

公爵府

畀面勳章

下....咁使唔使墊定d野呀,會整濕張床喎...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

係啦, 咁洗唔洗墊定d野係張床ar??

winwin815 寫道:

公爵府

2019新春慶豚圓

我都係訓訓下穿架,好似小小賴尿咁囉,我以為急尿啦,但係一去到washroom 就停唔到咁啦,流左一陣就無咁多啦,咁我咪拿拿聲去hospital law!
該用戶已被刪除

大宅

咁請問你地, 穿左水幾耐之後, 會生呀?

伯爵府

sugerlucy,

我就系家中行行下, 好似小便咁, 但系冇法控制的, 都好多水下, 有3次小便上下, 應該唔會唔知, 但就不會痛的. 如果冇見紅, 可以盡快洗頭沖涼 call taxi...

sky

子爵府

好多謝各位媽咪分享呀,即刻安心d,
穿左水都趕得切沖涼?希望我都得啦
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Mrs.利 寫道:

[quote]
[/quote]
我36wk開始都有用床墊喇~唔係張床唔洗要都似...
不過好彩我係去toilet時見到有小小淡粉紅,就即沖涼洗頭,用埋m巾,沖完就即刻穿水喇~仲好多下tim!所以預防萬一就用埋好d,同埋你一定唔會唔知穿水,因為真係好多下~

別墅

我就重攪笑,一早起身就穿左~好彩
真係一企起身果下就流好多水出黎
即刻入廁所就知不妙
勁流
之後即刻入院

子爵府

請問你地係咪屋企人陪住去搭的士嫁?
兩個都係我心肝定>3<

伯爵府

去買丫b 啲嘢嗰陣,啲sales 教我要舖定丫b 張隔尿墊呀... 因為唔知幾時會穿水呀~ 啲水乾咗會好"聲" ka~~ 點洗都冇用~成張床褥都唔洗要咖.... 張床墊用消毒藥水洗下就可以比番丫b 用咖啦... 我32weeks 開始就墊定la~ 以防萬一ma~~
Mrs.利 寫道:

[quote]

洋房

嘩!我開頭都想過,甘我都要墊定d隔尿墊先

大宅

我之前都係訓訓下穿水,我初時仲以為漏尿,去左幾次廁所跟住同我老公講佢話你瀨尿姐,跟住繼續訓,真係比佢激死 ,之後真係覺得穿水,我就刷牙,洗頭同沖涼之後就搭的士~

首頁

尾頁

跳至
相關內容