自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

最傷女性六大金句

絕對傷心榜第六名——
男︰「我一直就拿你當妹妹看啊?∼」
分析︰此言一出,女子必將胸悶百倍,輕則強顏歡笑一天,重則心煩氣躁數周。

絕對傷心榜第五名——
男︰「因為你長得太像她了。。。」
分析︰此言一出,女子必將胸悶千萬倍,輕則一個耳光後揚長而去,重則伺機報復。

絕對傷心榜第四名—一
男︰「那天我喝醉了,其它的我不知道∼∼∼」
分析︰此言一出,女子心如刀絞,輕則無奈傷心離去心中留下永久疤痕,重則讓你一輩子沒好日子過!

絕對傷心榜第三名——
男︰「我只是想做個試驗,別告訴我你當真了?」
分析︰此言一出,女子痛不欲生,輕則虐待自己肉身,重則嚴重虐待對方肉身!!!《請謹慎使用!!!》

絕對傷心榜第二名——
男︰「這是。。。你的——咪咪???」
分析︰此言可大可小,輕則一笑而過,重則讓你做中國最後一個太監,若無絕對把握,請嚴防說漏!!!!!

絕對傷心榜第一名!!!!!————
男︰「我還是比較喜歡男人!!」

男爵府

Re: 最傷女性六大金句

Bing62 寫道:

鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

別墅

我覺得至HURT呢個 :-(

侯爵府

貓貓豬 寫道:
我覺得至HURT呢個 :-(

我都覺呀!! :-( :-(

子爵府

如果個男人呢d說話都講得出

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Isis_Iain 寫道:

[quote]
Bing62 寫道:

[/quote]

複式洋房

:-( :-( :-( :-(

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

子爵府

畀面勳章

子爵府

畀面勳章

我覺得唔單只這幾句,仲有就係:「BB,你個肥媽媽呢?肥媽媽係邊到?」 :-(

子爵府

我覺得最hurt 到我既係!!
「同你一齊咁耐..其實我都只係想利用你向佢報復」
利用?? 咁當我係咩 :-(
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

男爵府

2019勳章

首頁

尾頁

跳至