美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無邊隻 peeling gel唔太貴又好用 ?

如題!我用開A+fit, 但最近好似斷左貸. 請問有無其他 brand 推介??? Thank!

大宅

Re: 請問有無邊隻 peeling gel唔太貴又好用 ?

用緊cincl 的 l'ange 海洋角質霜. $325 30ml
唔知算唔算貴, 不過用落覺得好.而且個樽好靚.

含26種珍貴生命之海礦物元素,能迅速溫和軟化表皮角質,清除面皰及粉刺,無任何刺激、乾澀或刺痛感,並能促進淋巴腺代謝,活化角質層的保濕細胞,改善皮膚暗沈老化現象,擁有像名星般光滑細嫩的肌膚。click here for detail
**Loving You**
該用戶已被刪除

Re: 請問有無邊隻 peeling gel唔太貴又好用 ?

洋房

Florigen - clear face peeling gel ..Made in Korea.
SASA買到,$128.

複式洋房

o'slee 其他product 我用唔到,
但only 用到隻peeling gel 真係幾好用

複式洋房

laneige&清肌精 都ok!!!
價錢都係under$200

複式洋房

Belle_ma,

Florigen - clear face peeling gel, 請問你是否有用緊? 好唔好用? Thanks!

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

VenusB ,
Florigen - clear face peeling gel............呢隻我都用緊,第2支喇!效果都幾好,唔係貴,可以一試.

複式洋房

Thank you honeyBB! 等我買返支試下啦!

大宅

akane25 寫道:
o'slee 其他product 我用唔到,
但only 用到隻peeling gel 真係幾好用

我都係用緊呢隻呀,平平地用都ok既

首頁

尾頁

跳至