產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

屯門醫院生﹝or 生過﹞bb既媽咪入黎傾下啦!

想問下你地對屯門醫院有冇咩野特別意見呀?

我有朋友響屯門醫院生過,有人話好,有人話差,攪到我而家十五十六,唔知點好?!

希望你地可以俾d意見我啦!

大宅

Re: 屯門醫院生﹝or 生過﹞bb既媽咪入黎傾下啦!

好好!! 最好係有人教點喂奶同換片,隨時都可以問姑娘同嬸嬸,態度好友善。仲鼓勵我用力生!我起初都以為好差,但生完後,真係改觀。

子爵府

可能因為我係凌晨生,同埋唔係太順利,所以就覺得麻麻,不過d姑娘同醫生多數都幾好人o既。

伯爵府

我都覺得好好
第1胎喺tmh生,姑娘醫生嬸嬸個個都好好人,今胎預產期係10月,我都決定返番tmh生~
記得老公陪產時,姑娘連我老公都讚埋一份,話佢鼓勵得我好好 所以我老公都好鐘意tmh~

大宅

我7月都會0係屯門醫院生...我都聽過好多人話唔好
我都好驚~~我有個朋友幾個月前生左,佢話好多大陸人...搞到d姑娘好"炆"...我個朋友仲忍唔住鬧d大陸人,之後見到個姑娘0係度笑=0=

子爵府

我03年係果度生 , 產後病房d姑娘一般ju
咁我第一胎咩都唔識 , 但都要比佢地鬧
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

男爵府

上一胎係04年生...佢地都幾nice 有幾個姑娘鼓勵我同教我點呼氣吸氣 事後又會教點同bb沖涼,清潔,餵奶...but最唔like就係生之前去照超聲波~係兩個"男既實習醫生"態度mama得一個姑娘 我個人觀念都覺得男人幫女人check~d咁私人部位 好令人尷尬~so 我今次都希望搵到女既醫生幫我check就好la~至於d"ii"個陣 我都遇到兩個 都唔算多 but我建議最好帶mp3去聽歌 因為"ii"講親電話都會"好大聲" 我黎緊8月就生得la 都會去番屯門生...到其時生完再同大家報下實際情形?等大家唔駛"估估下"囉!
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

複式洋房

多謝你地既意見呀!以乎都要睇下好唔好彩遇到d好姑娘好嬸嬸!

我都好怕男醫生架!仲要實習既添!我之前都諗過如果有好多實習醫生黎睇,我會開聲話no架!

不過,好彩﹝touchwood!)到而家屯門醫院俾我既感覺都ok!d姑娘都好nice。我就未接觸過d嬸嬸呀!希望都好人啦!

複式洋房

我預產期12/9, 諗住係屯門生, 初頭都有d驚, 又係個個朋友都話唔好, 而家聽到你地咁講都放心好多啦...

首頁

尾頁

跳至