美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

屈記化妝品sales好黑人憎

本諗住入去行個圈,睇下有乜野買,點知比個化妝品售貨員跟住,開始睇我塊面有乜霞雌,又話我個鼻有黑頭,邊個人個鼻係無黑頭,好在我塊面幾白剩,佢搵唔到野彈我,就話我塊面好薄,一路行一路跟住,話佢產品點好,我明佢都是搵兩餐,但咁樣騷擾人即是趕客走,一路我都忍佢,話唔駛,佢就成隻吊靴鬼咁跟住晒,真係好討厭,人地拒絕左咪行開,阻住人行街心情,卒之忍唔住發火:{我塊面不知幾靚,薄你個頭,痴線.}講真,我真係不是喜歡鬧人既人,一路已經費事出聲,但我又忍不到d人踩到埋來唔還擊,咁咪比人蝦死,如果我心腸軟,可能比佢斬到一頸血.

男爵府

Re: 屈記化妝品sales好黑人憎

你真係好型呀!!同我地出番一口氣呀。尤其係SKII同ULTIMA II個D,超煩!!!!
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

男爵府

哈哈……我都試過俾 D sales好似吊靴鬼咁跟住啊!

第一次,我同佢講:“唔使啦,唔該!”

五分鐘後,第二次,我同佢講:“唔使,唔該!”

再一次五分鐘後,第三次,我望實佢同佢講:“唔好意思,麻煩你收聲,請行開,我冇興趣聽你講
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

BK Milk勳章

我會同佢講外文, 佢會即彈開.....~~~

大宅

係啦 , 好鬼犯眾憎, 搞到我成日想睇野都睇唔到! 講多國語言好喎! 但我驚未講完都忍唔住笑 !!!!

侯爵府

miffy_sophie 寫道:
你真係好型呀!!同我地出番一口氣呀。尤其係SKII同ULTIMA II個D,超煩!!!!
ultima II果D先煩........我次次一遇到就reject佢, 如果佢再叫我試tester, 我都會木起塊面話唔洗

大宅

d sales成日跟住...咪問下佢係咪想送d貨免費俾你用先(not sample,正價貨wor) ??

男爵府

環保接龍勳章

我以前就係俾佢地斬
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

別墅

lau,

Well done !!!

Good Suggestion !!

丁丁aunty 寫道:
我會同佢講外文, 佢會即彈開.....~~~

伯爵府

2019勳章

真係煩到嘔...........一行近佢地就即死,一直跟住哂..........佢一 跟我就即走,因為無心情再睇

大宅

我都好憎佢哋, 現在我一開聲就黑起塊面同佢講"唔駛(好決絕的語氣)"跟著走開(通常佢哋唔會再問和跟著), 佢仲跟著講的話就當佢哋透明, 問唔答眼唔望, 佢哋就會好快好無趣咁走開, 我老公話我為什麼咁對人, 我話你對佢哋態度好, 佢實煩死你(所以我老公讓那些電話推銷員煩成幾個字都收唔到線), 以前對佢哋態度好煩到死, 現在我一開始就好決絕黑哂口面望住佢哋, 有時佢哋唔敢埋我身(可能我個様生都都惡啩)

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都係當佢地透明, 裝聾作啞, 十問九唔應, 佢地就會自動彈開

男爵府

咦?得
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

有一次我姑媽又係咁,佢同個sales講,我就係用左你依隻牌子先搞成咁!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

男爵府

Tomkate 寫道:
有一次我姑媽又係咁,佢同個sales講,我就係用左你依隻牌子先搞成咁!!

Tomkate
你姑媽好勁呀, 咁同佢哋講, 佢一定9秒9咁"蛋"開, yeah!

大宅

呢d sales真係好煩, 初初都諗住人地搵食啫,
但你會發覺唔鬧佢地都唔行開, 你行幾耐佢
跟幾耐, 初初我都會好聲好氣, 但最後都係
忍唔住大聲講唔洗佢先走開。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

其實人人都係搵啖飯食,大家都係女人,都唔想咁惡話佢地,但係真係,好煩好煩好煩ga...

有d sales好後生,走埋來sell野竟然扮可愛,係我面前「跳」出來,棟係我面前,跟住「喂!有無用過我地牌子xxx呀.........」

嘩..而家同你好熟呀,跳出來係我面前重要「喂」我,我又係剛放工,未想返屋企住,諗住入去打個圈咁,跟住我眼定定望左佢一下,跟住側一側身走左,入到去就繼續比skii同ultima ii呢孖II煩住,跟住走時,又見到個個牌子的扮可愛靚妹又想攔我,我就BEAR住佢,佢就唔敢行埋來囉...

我都唔想成日入到去,做到眼啤啤...但係有時入去,唔係想買呢D野,又比佢咁纏住,真係好煩....

重有試過,我係觀塘的屈人寺度,見到SKII的姐仔,捉住一男一女中學生係度講,咁個女仔好想要但係無錢,個SKII的姐仔竟然話「唉..你男朋友有呀嘛,EPS都收ga」跟住重要咁講用左有幾靚,攪到個女仔好想要,用D好渴望的眼神望住個男仔...你話幾衰,連學生錢都想唔放過...

我無睇到最尾,唔知佢地有無買,但係我覺得咁樣好衰....
8-)

男爵府

我試過唔理佢, 但佢愈來愈大聲, 仲開始彈我呢樣果樣, 又話我乾, 又話我會出紋...........之後我忍無可忍:
我:『你有無用先?』
佢:『梗係有啦!......』
我:『你有用, 咁我梗係唔買啦! 你搵塊鏡照下啦!』

豈有此理!! 踩得就踩........唔出聲當我病貓!!

大宅

駛得喎呢招! 收到, 收到!

李吳知道 寫道:
我試過唔理佢, 但佢愈來愈大聲, 仲開始彈我呢樣果樣, 又話我乾, 又話我會出紋...........之後我忍無可忍:

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

李吳知道 寫道:

果然利害 不過通常我只係話"唔駛嘞~唔該", 佢哋都冇再煩住我.

首頁

尾頁

跳至
相關內容