跳至

首頁

尾頁

伯爵府

協康會新一期活動出左啦!睇睇有咩

http://www.heephong.org/chi/service/prc_service.php#latestinfo 入東涌中心活動睇睇!

男爵府

Re: 協康會新一期活動出左啦!睇睇有咩

等我幫一幫大家啦~

[url=http://www.heephong.org/chi/service/prc_service.php#latestinfo ]click here[/url]

[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

伯爵府

唔該晒!

大宅

剛收到協康電話, 職員說有38張迪士尼免費票送出供學障學童抽簽, 如果抽中每個家庭有兩張, 咁其餘家人就可以自費買票一起去玩, 如果抽到就正喇! FRIDAY知道結果...

你地收到電話嗎?

比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

大宅

我6月4日會去報名, 包括魔術班, 素描班, 奇趣繽紛夏日營, 濕地公園等....唔知係咪要早D去既呢?

你地會參加什麼活動?
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

男爵府

哈哈媽咪 寫道:
唔該晒!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

大宅

hellomummy,

要報到名, 仲要係 summer 活動, 我想你要 7am 去排隊了. 不是嚇你, 有些 mami 是 6:30am 去開始排的.

我上2次也是 7:30am 去到. 但一個活動也報不到.

Hellomummy 寫道:
我6月4日會去報名, 包括魔術班, 素描班, 奇趣繽紛夏日營, 濕地公園等....唔知係咪要早D去既呢?

你地會參加什麼活動?

大宅

somama^_^ 寫道:
hellomummy,

要報到名, 仲要係 summer 活動, 我想你要 7am 去排隊了. 不是嚇你, 有些 mami 是 6:30am 去開始排的.

我上2次也是 7:30am 去到. 但一個活動也報不到.

[quote]
Hellomummy 寫道:

你地會參加什麼活動?
[/quote]

6:30 ??? 唔係化....好誇張播.....估唔到佢D活動咁受歡迎....我仲大安旨意...多謝你話我知呀! 咁我都係...算把啦......點排呀? 6:30?!?! 仲要等到9:00開門, 在門口等兩個幾鐘? 有金執都係假啦.....殺左我......把啦....

伯爵府

係6月3日報名!唔係6月4日.

大宅

你地今日有無去報名呀?

我報了8項成功入了5項, 有buffet, 親子營, 素描&魔術班(阿女), 另夏日最多fun(阿仔), 唔知到時會唔會見到你地呢?

另原來中心既書好正, 全都是我最喜愛的種類, 我地3個坐在那看了半個鐘, 仲借了4本回家呢!

哈哈媽咪:

謝謝你提我呀, 我成日記錯sat係4/6..

伯爵府

我排第二!6點鐘去排隊.我報6樣。親子buffet係後備 :-( 佢話每個家庭成員每人有5可以報.咁我一張填晒6樣!點知佢話可以報5樣. 我見其他人分開表格填 !咁我下次都要分開填先得! .我報左健腦操、音樂治療、親子buffet、魔術、等......但仲未知邊樣報到?未通知?

男爵府

嘩,咁早就要去排隊....
我前排都去過睇下有冇活動岩matthew仔,
但係全部都未夠年齡,
但諗住過多兩期既活動就試下join啦,
但原來要好似派米咁早去排隊架

大宅

大宅

大宅

哈哈媽咪 寫道:
我排第二!6點鐘去排隊.我報6樣。親子buffet係後備 :-( 佢話每個家庭成員每人有5可以報.咁我一張填晒6樣!點知佢話可以報5樣. 我見其他人分開表格填 !咁我下次都要分開填先得! .我報左健腦操、音樂治療、親子buffet、魔術、等......但仲未知邊樣報到?未通知?

哈哈媽咪:

你好犀利, 排第2! 6點鐘去咪排了2.5小時?!

你知道邊幾樣報到未?

我是即日回去取收據並即時知道邊幾樣報到的, 因籌上的時間就是取收據的時間, 你不是這樣嗎?

另外...我8樣活動都是填一份表的, 不是幾多份表的問題, 而是每人最多可以報5項, 咁我2個小朋友就max可報10項...

伯爵府

全部都報到啦!今日先知.

大宅

哈哈媽咪 寫道:
全部都報到啦!今日先知.

哈哈媽咪:

咁我地咪可以一齊去食buffet law?! 你幾多人去呀? 我同埋仔女共3人... :-P

伯爵府

我都係!我同仔女去.咁到時見啦!好唔好玩

大宅

哈哈媽咪:

好呀, 到時見啦!

你睇下我張大頭相就大約知道我係咩樣啦.....

你呢? 係咪都好似你張大頭相咁嬌肖?

伯爵府

首頁

尾頁

跳至