跳至

首頁

尾頁

大宅

仲未有牙....

有無9個月bb仲未有牙?

複式洋房

Re: 仲未有牙....

My baby girl is 9 months and 9 days, she does not have any teeth as well. When she will have teeth ????

大宅

我都好想知

別墅

我個女家下8個幾月, 都仲未有牙tim

複式洋房

我仔仔9month 1wk 都仲未有牙呀!!
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Jason都無。
原來仲有人陪 :-( :-(

我今日諗住打去健康院約姑娘問問。

男爵府

大廚勳章

我個仔都未出, 但係牙肉見到有兩個牙仔印.. 好似想出黎咁..

不過我聽過有d媽咪話個女成一歲先出牙, 咁都叫ok,所以如果佢到一歲都唔出, 我先會理佢... 唔使擔心..

有個街坊話叫我係d粥仔度加粒cheese (佢話有隻牛果D), bb出牙會出得好d... 我依家試緊,唔知效果.. 不過食cheese都係好野, 因為有多d鈣, 對d骨都好d..

大宅

不用怕!我大仔10.5月有,細仔過埋一歲!大仔八歲先脫牙,而家九歲雨隻門牙都未掉 :lol:

別墅

我伺B都係啱啱先見到有白點..我捻應該係牙仔!!

大宅

醒目開學勳章

Ha ha, 我個仔都未出. e 生話有d bb會在約1歲至出wor. 我同我老公細个時都係9个月出牙, 遺傳掛

男爵府

大廚勳章

哈哈!好開心呀! 尋日俾我發現左, 阿b仔d牙仔已經出左黎啦.. 下面凸左一隻, 上面又凸左一隻, 唔通d cheese真係咁多營養?!

大宅

我B女就已經有5隻牙仔,上面3隻,下面2隻。重爆緊幾隻..好牙痕...成日揾嘢咬 ...

你哋d b未有牙仔都唔好灰心, 實会生架播...
重好, 俾多d時間你哋影多d無牙相.... 好鬼cute

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

唔通我個 b 唔夠丐? 未有牙仔呀, 洗唔洗比 d 豆腐佢食?

民房

唔駛緊張,我浩錀豬都係啱啱先見到少少咋!

首頁

尾頁

跳至