跳至

首頁
12345...61

尾頁

大宅

元朗安寧路珈琳媽咪入黎傾0下!

我樂樂今年番K1
大家可以傾0下有關珈琳D問題
請多多指教

]

子爵府

Re: 元朗安寧路珈琳媽咪入黎傾0下!

我個仔今年會係大橋街市果間珈琳讀N2
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

CutieSo
N2同KI有冇分別
我樂樂而家2歲7個月
你是不是覺得元朗安寧路珈琳好你先報名架?
]

別墅

你買左校服未咖,我可以比你,如果你唔介意的話.

子爵府

chingmanyee2005
我買左la

winnieko1022
珈琳有分幼稚園(k1-3) , 同幼兒園(n1-n4) ,幼兒部會貴d , 但其實都無咩分別 , 只係可能d假期會有唔同
之前聽人講過呢間都ok , 同埋係我屋企附近無邊間全日係好既 , 所以先會揀呢間咋 , 但學費真係貴左d law 我覺得
我個仔依家兩歲半 , 到番學時會係兩歲8個月

大宅

hi chingmanyee
多謝你啊 我買左校服剌
因樂樂5月番play group,我買晒校服剌!
多謝!!!
你小朋友是不是以前番珈琳學校?
你覺得珈琳學校好不好喇?
]

大宅

我樂樂係03年10月22日生日,早你bb幾日
8月睇0下有冇掾見度你丫
]

大宅

Hi winnieko1022,

My boy will also be attending 珈琳 N1 this August but I planned to let him go to the playgroup this June in order to help him learn talking. How's the playgroup in 珈琳? It's not expensive as compare to the others. However, the timing is not so good? My son will have his nap during that time. Can I have any advice from you about the daily schedule if I send him to the playgroup?

大宅

Hi CutieSo,

My son was born in 27th April 2001. He will be studying in 珈琳 N1 this coming August. I wondered if N1 & N2 is the same.

大宅

hello sim
珈琳play group 每月$1200
星期1-5 3:00pm-6:00pm

]

子爵府

Sim
你個仔01年出世???
又識多個第時同學仔既媽咪la

係喎 , 我個仔細你個仔小小喎~~~
我諗到時會有機會見到既 , 到時睇下你認唔認到我個仔
你個仔係未讀全日呀?

大宅

CutieSo,

O! Sorry! I typed wrongly :lol: My son was born in 2yth April 2004. So, we can meet at 珈琳 when they go to school.

大宅

]

大宅

CutieSo
樂樂今年番k1
番早上
]

大宅

Hi winnieko,

How do you think of the playgroup?

子爵府

子爵府

Sim
到時我地可以見面 , 但我地個仔唔同一班

番早上 , 咁我地未無咩機會見law

你地會比bb係屋企食早餐 ,定番到學校食呀???

大宅

Hi CutieSo,

My son will be attending morning session. How about yours?

大宅

cutieso
你小朋友是番早上嗎?
我會比bb係屋企食早餐
有營養d嘛
]

大宅

How do you think of the playgroup?
我想比樂樂同多D小朋友玩嘛
]

首頁
12345...61

尾頁

跳至