產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有左bb幾耐冇同老公做愛呀??

我老公話怕傷害到bb..話生完先..但我個肚得14weeks4day咋..幾時等到生呀..自己怕佢去偷eat 呀..點好呀??咁你地有左bb幾耐冇同老公做愛呀??

別墅

Re: 有左bb幾耐冇同老公做愛呀??

我有左咁耐就冇做咁耐,都係老公話怕傷害到bb,我現在都34週啦,唔做都冇咩唔妥呀,你要比d信心你老公先得架,唔係個個男人都會忍唔住要去偷食架,咁唔ml都可以用其他野代替啫,只要你兩公婆協調就得啦

大宅

yuyukiki,

我同老公都係~~
好同意你o既講法~~

yuyukiki 寫道:
我有左咁耐就冇做咁耐,都係老公話怕傷害到bb,我現在都34週啦,唔做都冇咩唔妥呀,你要比d信心你老公先得架,唔係個個男人都會忍唔住要去偷食架,咁唔ml都可以用其他野代替啫,只要你兩公婆協調就得啦

大宅

right now i have18weeks, we dont make love cause my doctor said is quite danger for BB now, if husband is loving you, he must understand your situration, dont worry too much

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我宜家11W,一路都無ML,係我老公要求的,佢話生完先.平時佢想咪叫佢自己來,有時就幫下佢囉,佢都enjoy的.我仲同佢講笑話仲好啦,平時ML佢要用力嘛,而家唔駛,有時仲可以不勞而獲,幾好呀.不過佢都話ML好d.唔駛擔心的,同佢商量下,比佢知道你都好關心佢呢方面的事.唔會係得佢一個人去面對的.
,

伯爵府

好媽媽勳章

我都係咁耐得一次,而家都34週啦..
因為我胎盤前置,ml對我會危險,所以老公好耐無硬了
我問佢咁耐有無心思思,佢話無 ?-( 我問佢點解,佢話無開就唔會想喎...比信心老公啦 有好多好老公嫁

大宅

2019新春慶豚圓

有左咁耐都無.老公怕整親bb. 如果你老公鍾意你. 佢唔會出去滾架.

我老公絕對唔會出去滾.佢平時一聽人地有外遇便鬧人找藉口同衰. 佢去邊我都知, 一放工就返屋企. 就算去大陸做野都一定盡快返屋企, 所以我好放心.

大宅

知道有左之後就冇做過嚕,我話驚整親亞b喎~
我老公一定唔會出去偷食,因為佢而家除左返工就係陪我

大宅

知道有左之後就冇做過嚕,佢話驚整親亞b喎~
我老公一定唔會出去偷食,因為佢而家除左返工就係陪我

大宅

多謝你地呀...我唔會亂諗啦...

大宅

我有左3個月後到5個月前有做過幾次囉,不過個感覺唔係好好,同埋好好好小心,後來都係同老公講唔好做了...
有時會幫下佢咁囉,又唔洗擔心咁多ge~放鬆d啦~
而家老公只係星期6出街飲野,佢d朋友我都識ge~同埋知佢d錢去向,so都唔擔心~佢差唔多all time都陪住我~我就黎生啦都~^^~hehee~忍多陣lo

伯爵府

到bb8 個月先冇做~之前一路都有~
該用戶已被刪除

洋房

我因為開頭有作小產,所以4周開始到現左36周都無做過,佢都係放工就返屋企的人

男爵府

我第三胎啦! 我老公都係一直等我生咗先! 呢胎我都問佢要唔要(怕佢辛苦), 佢話唔要! 話整親個B點算!!

大宅

我都喺咁呀, 一話有咗到現在29w都未做過. 我成日都同老公講可以試吓, 應該喺安全架. 但佢又冇行動, 佢又會反問我喺咪想試吓. 我又無出聲. 所以我估佢地怕整親個bb或者中國人忌諱. 唔似西方人的思想.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

洋房

其實好多老公都怕整親個bb架,講真d老公以前未老婆and女友個陣咪又係甘過

別墅

我果個都係驚整親個bb

別墅

me too!!

公爵府

我而家13週, 昨天覺得沒什麼不舒服老公又好似好久沒有ml好慘咁. 我提議同佢試下. 佢唔敢插咁入但都好滿足...不過佢話好驚整到個bb以後都係唔好啦..

首頁

尾頁

跳至