自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果有WMA 轉去 MP3但有版權可以點轉呀??

pls help~~ :-(
身體健康,生活愉快

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 如果有WMA 轉去 MP3但有版權可以點轉呀??

下....你係直接由cd copy出黎呀?
我知道如果用Window Media Player由cd轉出黎既會變成wma...但如果同Real Player轉就唔係,一轉就可以變成mp3~
另外我有個程序係可以wma轉mp3~

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

kawai928,

咁 可以點轉呀~???我無realplayer 呀~~唔該話我知~

身體健康,生活愉快

子爵府

我聽日upload個程式比你地d/l啦~
不過要等等喇...聽日先得閒整...keke~

子爵府

[size=x-large]Upload左喇!!Upload左喇!!

係d/l就要快喇~放7日架喳

Click Here去You Send It頁面度下載啦~(壓縮檔黎架)

珍珠宮

kawai928,

Thank you so much!!!

我試過喇?~但 係...唔係zip file 來架??
身體健康,生活愉快

珍珠宮

ok na~~thx ~~
but i cant covert to mp3~as the copyright problem
身體健康,生活愉快

子爵府

fanlee 寫道:
kawai928,

Thank you so much!!!

我試過喇?~但 係...唔係zip file 來架??

下...壓縮檔係WinRar...唔係WinZip...Zip好舊個囉啵...

子爵府

fanlee 寫道:
ok na~~thx ~~
but i cant covert to mp3~as the copyright problem

下...我d日本碟都係有版權,一樣可以正常copy出黎成為wma,之用再轉mp3~

珍珠宮

kawai928 ,

係呀~~我轉唔到呀~~~都唔知點解~~但係我試過第二D歌~~又OK~~係果隻唔WORK 囉~~~ :-(

死啦~~~好急~~好趕住用.................不過謝謝你的方法
身體健康,生活愉快

子爵府

你果隻咩野哥黎架?
如果唔介意等我幫你搵下有冇其他地方可以d/l度再幫你轉轉睇下~

珍珠宮

係端午節歌~一划龍舟就會播個D...我用來課堂用,不過整唔到就算啦~~

謝謝你
身體健康,生活愉快

首頁

尾頁

跳至
熱門主題