想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

老公應承肯生bb就等於愛我嗎?

??

男爵府

Re: 老公應承肯生bb就等於愛我嗎?

我覺得係兩個問題來的,肯生不代表他要take responsibilities,但唔肯生又可能係其他原因,ie. Money!!! ?-( ?-( ?-(

男爵府

咁又吾可以咁諗,生左個bb,bb係屬於你自己既!吾好為左男人愛吾愛你而生囉!可能我份人現實d,我吾應同將d男人捧到上天囉!男女平等架!如果佢喜吾喜歡你都要取決於佢俾吾俾你生bb,衰d講句,呢個男人你吾好要囉!( :mrgreen: 好似激左d添...不過我真係咁諗...)
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

大宅

我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

禁止訪問

子爵府

2019勳章

某情度都係愛你既表現,生bb都需要承擔,但唔想生又唔一定唔愛你羅,愛唔愛自己最清楚,唔洗問人架.

禁止訪問

民房

你已經係媽咪嗎? 咁你覺得你老公愛你嗎?

子爵府

2019勳章

我老公開頭都唔想生,現在佢應承左生,我地努力緊,我覺得我老公十幾年黎都好愛我,就算之前佢唔想生bb,到現在想生都一樣.
faifaichu 寫道:
你已經係媽咪嗎? 咁你覺得你老公愛你嗎?

大宅

我覺得在男人既角度,生唔生bb同愛唔愛老婆係可以完全有關係既。因為在要小朋友既過程中,最辛苦既係女人。
返之,通常係因為個老婆好愛個老公,所以先會肯同佢生bb囉(除非有d傳統既女人會覺得生仔係責任囉,好似火舞黃沙咁)。 :mrgreen:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題