跳至

首頁

尾頁

大宅

終於輪到我囡囡了~Studio相

大家唔覺得悶的話, 入來睇下

悠悠Studio相

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

Re: 終於輪到我囡囡了~Studio相

唔悶唔悶. 都好靚呀!
紅色衫個幾張暫時好似無人影過.
你影左幾多$$呀同埋有幾多張相拎走? 都係free20張個隻?

我27/5去影, 不過我想會cancel, 因為我book左去baby house影, 費時都是係o2f到又要洗一筆.

別墅

BB好得意呀!!

佢有胸 wow, AAAA cup 呀!

男爵府

好媽媽勳章

小悠好cutie呀!!帶學士帽最可愛,好像真的大學畢業咁..

大宅

同媽媽好似!
紅色肚dau好cute ar!
睇到Aidan流鼻血!

男爵府

heima,
好靚呀 !! 我個女6月3日都去影,好期待 !!!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

悠悠就乖乖啦!

我bb今日都影左, 不過佢勁扭計
全部只有2幅相笑
仲要係我抱住o既
其他時間見到我就喊,扭我抱, 要我'喱埋', 玩到佢daddy暈咁滯

大宅

影在$490, 50張多張相, 係free20張

我都係最鍾意肚兜個款, 件衫好fit悠悠, 都唔覺原來影左好多露肉相 唔係好平均

別墅

肚兜款影得好靚, 好少b影過. 我book左5-30. 我都幫我個b試下先.. 請問有咩要留意呀?

大宅

悠悠就乖乖啦!
我個臭B0個日心情唔多靚,佢勁扭計
全部都係只有2-3幅相笑 :-(
我約左6月7日再補影,
希望佢0個日肯乖乖地比下面笑多D

大宅

頂宮女帽好得意

別墅

好得意呀
我仲唸緊在邊樹影?

大宅

大宅

hellohelloalice

我諗最緊要係有精神, 唔肚餓既時候影, D BB先肯合作, 個日我帶埋工人去, 佢好鍾意工人姐姐, 姐姐識dum 佢開心, 所以帶一個佢肯跟的人都好重要

天MO豬媽咪

要影就快d, 再大d唔肯坐定定, 悠悠個日都唔係好定咋

別墅

悠悠笑得好甜好sweet呀~~~~

佢真係名副其實的肥肥白白bb囡...好得意呀~~~

大宅

悠悠肥肥白白, 好得意好可愛呀

複式洋房

悠悠好靚好sweet.

好多pose都映得好靚, 不過肚兜個pose最shape

大宅

多謝各位媽咪的讚美, 大家咁話啦!

呢期都好多媽咪同BB去studio影左相, 呢段時間(7-9個月)既BB個個都好可愛

大宅

heima 寫道:
多謝各位媽咪的讚美, 大家咁話啦!

呢期都好多媽咪同BB去studio影左相, 呢段時間(7-9個月)既BB個個都好可愛

Can you pm me the details of the studio, I want to bring my little Marcus to go as well. Thanks.
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

大宅

小悠真係好乖...好多笑相...
重肥左白左....比10個take呀!!!

首頁

尾頁

跳至