產前產後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

好驚呀..我表姐同我同一日預產期但係佢上星期5生左啦..

34週就生左,得4磅幾,要入氧氣相 :cry:
好驚呀 唔知我會唔會
希望頂得住啦

大宅

Re: 好驚呀..我表姐同我同一日預產期但係佢上星期5生左啦..

放心啦, 個個人都唔同, 唔使太擔心, 亦都希望你表姐o既bb健健康康, 快d出院啦

男爵府

Re: 好驚呀..我表姐同我同一日預產期但係佢上星期5生左啦..

係啦,希望你表姐既bb健健康康

我都好驚架...所以最近都唔敢出街, 唔敢行咁多, 日日坐同訓...
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

伯爵府

好媽媽勳章

唔知係咪做銀行企得多呢
媽咪話佢個肚好細嫁咋,穿牛仔褲都唔覺有左
定係水少會早產呢 ?-(

大宅

其實我睇書話水多水少都唔太好架...

大宅

唔洗噤擔心啦!個肚細唔代表會早產架!
個個人都唔同架!你係咪食好少嘢架,如果係e+
就要食返多D有營養嘅嘢喇!因為e+BB吸收得
好快架,同埋你應該唔好諗噤多冇為嘢,個人
happy D BB都健康D!

希望你同你表姐個BB都快高長大!!!!

伯爵府

好媽媽勳章

我個肚好大 所以仲驚

首頁

尾頁

跳至