跳至

首頁

尾頁

別墅

你地對奶粉的意見???

其實我係餵人奶的,不過遲D會俾囝囝食S26,我聽有D人就話S26係咁多奶粉中最熱氣,又聽過一個朋友講話佢係肥仔奶粉,究竟係咩呢???

大家一齊討論下~~

你地又俾囝囝/囡囡食咩奶粉呀???
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

男爵府

Re: 你地對奶粉的意見???

男爵府

男爵府

男爵府

我都聽過S26係咁, 我囝囝而家食梗金裝美素力, 因為醫院食開呢食, 怕同佢咁快轉會唔好, 所以食住先, 諗住到6個月大時轉返美贊臣條LINE, 因原本我係想比囝囝食呢隻的!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Most of the bb boy will take cause of 肥仔奶 and S26係咁多奶粉中最熱氣 - if your bb can't accept it, their "ng ng" will be difficult to come out...

We take "Ah Pui"......
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

民房

我身邊都好多人食S-26,食得幾好,所以我諗住BB出世都用佢。之前我表弟食雅倍個隻便秘,問E生,佢話隻隻奶粉都會熱氣,所以我都係簡隻營養好D
:-P :-P :-P

首頁

尾頁

跳至