產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

有無人用過免過水洗頭水............

好唔好用???係邊度有得買????

洋房

Re: 有無人用過免過水洗頭水............

要睇吓妳係長髮定短髮,如果妳係長髮我見意用洗頭帽,洗頭水我試過,我覺得短髮用會好D因為它乾得好快,所以唔適合長髮用,洗頭帽效果好好,冇時間限制又可以放入微波爐叮暖後用好舒服,佢哋仲有沖涼液都係唔駛過水架,效果一流 妳可以去www.bbasia.com.hk睇吓

大宅

之前有人post過出來,係旺角,tel...23944268

民房

後悔買咗,我用過一次,頭勁"笠",已經照足direction去做(sales已教),唧了5蚊大份量(頭髮及肩),用手輕磋,再卒頭,卒極都無泡,於是再加多5蚊大份量,再卒,都無泡,索性放棄,迫住我要用暖水洗頭。

奉勸大家唔好嘥錢買!

大宅

2019新春慶豚圓

教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

大宅

2019新春慶豚圓

Agree 唔好嘥錢買!
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

大宅

2019勳章

大宅

2019勳章

大宅

2019勳章

[quote]
laiman 寫道:
要睇

大宅

MuiMuiSam, 你問laimen bbasia d野好冇用,佢一定會話好架.你應該會明啦.

有冇人試過護協果隻洗頭帽($2x),我買左但係未用,得唔得架?

伯爵府

我都用過係bb asia 買果隻洗頭水呀~
用完仲衰過冇用~勁苙~
又唔起泡喎...
好彩未生之前試過~

洋房

小程程 寫道:
MuiMuiSam, 你問laimen bbasia d野好冇用,佢一定會話好架.你應該會明啦.

有冇人試過護協果隻洗頭帽($2x),我買左但係未用,得唔得架?

護協果隻我買過,用完仲衰過未用之前,結果都係頂唔順用水洗頭~~

別墅

無用既

首頁

尾頁

跳至