網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

11月11日在淘寶買左兩對鞋
其中一間鋪頭第二日已經發貨,第三日已經收到貨。我已經買大一號,但收到貨都緊。D碼都唔點計。
另外嗰間完全沒有反應,追左幾次幾時會貨,佢冇答。後來我再可以轉及送貨地方,又說不能,我不想再無限期等,請問有冇方法退貨,我是信用咭比錢的。幫幫忙!

TKS

SP

子爵府

回覆:Stephanie_1024 的帖子

可按退款,選擇賣家不發貨

大宅

回覆:Stephanie_1024 的帖子

淘寶個網寫明雙十一買貨嘅會喺七個工作天內發貨, 即係20號前寄出你都唔可以話佢遲架!

複式洋房

直接按未收貨,退款,迫佢出貨,唔出貨就可以退錢

大宅

引用:淘寶個網寫明雙十一買貨嘅會喺七個工作天內

原帖由 dada 於 12-11-14 發表
淘寶個網寫明雙十一買貨嘅會喺七個工作天內發貨, 即係20號前寄出你都唔可以話佢遲架!

...
用缺貨來做理由

別墅

回覆:第一次在淘寶買野,好似被騙!

其實我想知道拍左,但賣家未發貨,我一定不能改碼嗎?我幫阿女買左對鞋,已經量度過佢腳長215mm,我買大D225,回來都偏緊,所以我選擇的尺寸不對,想轉大一個碼。我聯絡賣家,等好耐先覆,當回覆時什麼都不能。我第一次買,是不是拍下什麼都不能改?另外,選擇退款,是否全數退款?個賣話只退款,運費不退?是這樣嗎?都還未發貨!

SP

伯爵府

畀面勳章

引用:其實我想知道拍左,但賣家未發貨,我一定不

原帖由 Stephanie_1024 於 12-11-15 發表
其實我想知道拍左,但賣家未發貨,我一定不能改碼嗎?我幫阿女買左對鞋,已經量度過佢腳長215mm,我買大D225 ...
有無問225係內長定係外長呢?

別墅

引用:Quote:原帖由+Stephanie_1024+於+12-11-15+

原帖由 zone 於 12-11-15 發表
有無問225係內長定係外長呢?
佢寫話內長

SP

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+zone+於+12-11-15+發表有無問

原帖由 Stephanie_1024 於 12-11-15 發表
佢寫話內長
對鞋男定女裝,實際內長幾多,有無相,如啱,你讓比我,我個差唔多係呢個長度。

別墅

回覆:zone 的帖子

剛剛好!有點點緊,阿女很喜歡著左出街幾次。

SP

別墅

回覆:第一次在淘寶買野,好似被騙!

但我另外一對鞋,宜家都沒有消息!追左好多次都反應!只是順豐太爆倉,要我耐心等候!已經12天。
由於信用咭比,退款不是退到信用咭,到支付寶,我沒有開通,好似很麻煩!都唔知點!

SP

首頁

尾頁

跳至