美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇eye cream for黑眼圈好?? 太潤個d,, 搽完眼周會生粒粒.. ><

別墅

各位分享下... 到而家仲未搵到一隻好既eye cream ..

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:各位jm 有冇eye cream推介

唉,我都想知,最好別太過貴,我塊面用哂醫學品牌,不算貴。我都想救我個千年黑

爆愛車縫作

禁止訪問

男爵府

試下whoo 拱辰享可去黑眼圈

別墅

回覆 mrslee2006 的帖子

大約幾錢?

大宅

回覆 mssmile 的帖子

ROC 幾好係萬寧買,$2xx但可收緊,因我眼袋非常嚴重!

大宅

回覆:mrslee2006 的帖子

which brand??

複式洋房

Suisse Programme 眼精華+眼霜,超正

別墅

回覆 abee630 的帖子

Really? How much?

複式洋房

回覆:abee630 的帖子

幾錢?

別墅

estee lauder night repair

i think this is very good

複式洋房

我果D係個FD俾既試用裝,SO唔知幾錢,晏D post 相你睇

複式洋房

0808 發表於 12-12-11 15:27
幾錢?

我果D係個FD俾既試用裝,SO唔知幾錢,晏D post 相你睇

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

mssmile 發表於 12-11-22 00:58
有冇eye cream for黑眼圈好?? 太潤個d,, 搽完眼周會生粒粒.. >

AHC
C-Brightening Eye Corrector 維C高效擊斑凝白眼霜做店長的朋友介紹用的, 30ml也只是三百多. 看到也嚇一跳, 平常眼霜小小的也要賣兩三百, 這罐跟面霜一樣大. 原來韓國品牌很多眼霜也是很大罐的.

用了黑眼圈一個禮拜有改善了

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &amp;fromuid=713096

男爵府

我就用開eye mask,
美肌之誌/森田藥粧果D eye mask,
真係又平又好用

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lian1180 發表於 12-12-11 16:18
AHC
C-Brightening Eye Corrector 維C高效擊斑凝白眼霜做店長的朋友介紹用的, 30ml也只是三百多. 看到也 ...
千年黑眼圈work唔work?

男爵府

lovebobo 發表於 12-12-11 16:36
千年黑眼圈work唔work?
因此我黑眼圈不嚴重, 所以也不清楚, 反正便宜又大罐我就買來試試看

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &amp;fromuid=713096

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lian1180 發表於 12-12-11 16:45
因此我黑眼圈不嚴重, 所以也不清楚, 反正便宜又大罐我就買來試試看
唉, 可憐我個千年黑眼圈用過好多隻product都唔得

男爵府

lovebobo 發表於 12-12-11 16:46
唉, 可憐我個千年黑眼圈用過好多隻product都唔得
三百多有30ml, 你要不要試試看?

產品簡介
維C高效擊斑凝白眼霜適合皺紋,浮腫,黑眼圈,乾燥或眼周色素斑點之肌膚。榮獲〝韓國食物及藥物管理局〞認証,具雙效之美白及褪皺功效,蘊含黃色維他命微囊,透過輕柔按摩滲進肌膚,有效阻隔黑色素合成,加強美白成效,有助促進淋巴以帶動血液循環,改善黑眼圈,眼周黯沉或浮等問題;並幫助撫平皺紋,緊緻鬆弛眼周,重現明眸神釆。

成份
維他命C,維他命B3,維他命B5,八勝肽,腺苷,肌肽,熊果素,膠原蛋白及蘆薈萃取精華

首頁

尾頁

跳至