跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有BB已經識自己企嗎?

民房

Re: 有BB已經識自己企嗎?

hi~~~
我的bb細個你個bb5日ja~~~
佢現在都很多時間離手企係度啦
有時仲會企係度拍手啊~~

大宅

Billie & Winnie, Icy822,

您地两个BB都好犀利喔! 我个BB係8月6日出生(大D),佢多数係不知不觉離手企係度,但一被我地(我或我老公)发现佢站住,他就平衡唔到跌跌喇!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

如果人為地要他站著, 佢可以企到 2~3秒!!

佢而家一有野扶就會自己彈起身, 但佢多數都唔會鬆開手.

該用戶已被刪除

男爵府

not yet... need to hold on railing

大宅

lcy822 寫道:
hi~~~
我的bb細個你個bb5日ja~~~
佢現在都很多時間離手企係度啦
有時仲會企係度拍手啊~~

我個bb都係吖 不過佢就大過你地bb la

別墅

MY BB CAN T STAND BY HERSELF !! BUT SHE LIKE STANDING

男爵府

My bb can stand by himself for about 15 seconds!

大宅

記得上次在尖沙嘴跟你和予謙喝茶,那次已經留意到他的手掌特別的大,我想他的腳掌也一樣很大吧!

我家裏的大粉果最長可以一分鐘站立,不過他第一次站這麽久,顯得不知所措,他不能前進,旁邊沒有可以扶住的東西,臉上的表情真的很狼狽的。

Billie&Winnie 寫道:
謙謙已經可以自己企了,唔需要扶住企,仲可以雙手拿住玩具企响度玩。 還有其他BB嗎?

願主祝福你們!

複式洋房

prettywife 寫道:
not yet... need to hold on railing

Same as my son......need to hold with somethings.....
該用戶已被刪除

男爵府

HI WINNIE
魚魚都自己企...見到佢企起身放手..學平行..跟住又扶番住又放手好好笑..呢幾日重學人行..有時扶住行..床頭行床尾..有時放手行..行一,兩步就成個跌低...不過我都係放佢0係床仔多
跌都冇咁金
見佢那住D玩具企個樣好好笑..你哋有冇發覺佢哋會好努力咁不斷咁練
[

複式洋房

複式洋房

民房

My son can stand by himself for awhile and now he loves dancing, so funny.

大宅

希希昨晚自己扶着sofa先站起来、转身、然后行了三∼四小步到达电视机柜前,再拍掌掌好o野
該用戶已被刪除

大宅

Billie&Winnie 寫道:
謙謙現在可以企很長時間了,可以很靈活的蹲下再起身,有時仲企嚮餵佢食嘢! 但未穩得晒,仲有少少搖,估計到月尾或7月左右會識放手自己行了!

願主祝福你們!

果然厲害,説不定將來可以成爲體育健將呢!這麽説來,他的腳力很強,那麽他的臂力呢?爬行的情況怎麽樣呢?

我家的大粉果學的就慢一點了,我老婆每次趁他不在意,就在他站住時放開手,他發覺了,就會慢慢地坐下來,看來他是小心一族。
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至