少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

亞仔今朝出水豆呀!!!

其實佢已經發燒左成個禮拜啦! 以前發燒食兩次藥就退燒, 點知今次咁大鑊 :-(
已經無返學lur, 聽亞媽講會成個禮拜至好番, 好鬼擔心
我都知出水豆人人都會, 但真係好擔心, 無心機做野, 又驚佢辛苦, 又驚佢會"r",
仲可能會扭計添
真係唔知點算呀! :-( :-(

大宅

Re: 亞仔今朝出水豆呀!!!

大宅

男爵府

大宅

請問各位mama, 係咪唔可以吹風, 駛唔駛介口呀! ?-(
會唔會好難攪嫁??

男爵府

男爵府

大宅

[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

大宅

KKYOUNG ,

你想要新嗰套定舊套處理手法先 ?
你個仔仔幾多歳 ? 而家係咪媽咪幫你照顧緊佢 ?
如果係媽咪幫你睇緊就唔駛咁擔心LA,佢有經驗麻,
如果係工人的話就 ... 不如自己放假吧啦
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

大宅

亞仔3歲, 係99湊, 99唔係成日聽人講嫁, 我又唔知佢個套得唔得 ?-(
亞仔尋晚燒得好勁呀! 已經幫佢貼左退熱貼, 但係成晚都訓得唔好
新同舊係點嫁, 可以比我參考下嗎?

男爵府

KKYOUNG ~

您快d同佢睇醫生,醫生會教您點做&比藥您幫佢洗身&揸,佢會無咁痕!
開冷氣會好d!
煲竹庶水+"嚴"西比佢飲 (您去埋"烹飪錦囊"問吓!上次都有媽咪教我)

您睇咗醫生,嘜都話係醫生講,咁咪唔到您99唔聽囉!

大宅

wspencer,

已經睇左醫生, 有藥水同藥揸身, 都有開冷氣, 但係一到半夜就會發燒, 兩晚都係咁, 雖然都知道會發燒幾日, 但真係好心痛呀! :-( :-(
有煲竹庶水佢飲, 芫西水幫佢沖涼, 但係見到越o黎越多水豆, 真係"鄧"佢辛苦 :cry:
聽人講話唔可以吹風, 仲會出三日, 第四日就會開始收, 唔知係咪呢!? ?-(

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

KKYOUNG ~

收到pm嗎?我下午電腦有問題出唔到,但pm又得喎!

大宅

wspencer,

收到你嘅pm, 多謝你 :-P 但係個度做唔到回覆 ?-(
我知道啦! 自己唔可以亂, 如果比亞仔feel到就唔係咁好
尋日d藥食晒再同佢睇多次醫生, 半夜佢無發燒啦!
我已經鼓勵佢, 話等佢好返同佢去搭車 (佢好鐘意坐巴士) :cry:
其實佢算好叻啦! 無點扭計, 無點"r" 希望快d過左佢啦!

首頁

尾頁

跳至