跳至

首頁

尾頁

男爵府

睛靈勳章

好開心呀!今日終於帶了Issac仔去影第二次造型照 ^_^

我同老公今日特登請了一天假帶了Issac去了baby house影相. 雖然是在黑色暴雨下, 幸好沿路上剛好是下著細雨. 而Issac都尚算合作.

講真係baby house影真係好貴, 但佢地d相既質素真係唔錯. 而bb這刻的神態真係好值得去留念.

大家有時間入嚟睇下, 或者順便留個言啦!

造型相

大宅

Re: 好開心呀!今日終於帶了Issac仔去影第二次造型照 ^_^

Wu...wu........我同你一日影......你有相取......我就要影多日...
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

Re: 好開心呀!今日終於帶了Issac仔去影第二次造型照 ^_^

乜即刻有CD攞嘅咩? 卡樂B5月31號映,淨係攞相走咋喎,都未有相片CD嘅?? :cry:

男爵府

睛靈勳章

唔好咁啦, 你仔仔下次補番數影d勁靚既笑容比番你. :-P
真係又會咁q, 撞到你.

mrs_snoopy 寫道:
Wu...wu........我同你一日影......你有相取......我就要影多日...

男爵府

睛靈勳章

carolyktong,

係呀, 只要等1.5hrs便有相及CD取. 大相要1星期

carolyktong 寫道:
乜即刻有CD攞嘅咩? 卡樂B5月31號映,淨係攞相走咋喎,都未有相片CD嘅?? :cry:

別墅

WinkyLee 寫道:
我同老公今日特登請了一天假帶了Issac去了baby house影相. 雖然是在黑色暴雨下, 幸好沿路上剛好是下著細雨. 而Issac都尚算合作.

講真係baby house影真係好貴, 但佢地d相既質素真係唔錯. 而bb這刻的神態真係好值得去留念.

大家有時間入嚟睇下, 或者順便留個言啦!

造型相

Winky

點解我入極都入唔到去睇嘅。

洋房

我都想帶阿b去影吖.可唔可以俾d資料我呢?pls pm me,thx

大宅

睇左喇,映得好好~~
issac仔狀態好好,你囝囝個頭又大又圓,^^""
我最鐘意甲蟲,紫色底靚~
映左好多造型,好貴呀~~hahaha~但好值得ar~

男爵府

睛靈勳章

Anita,

我剛才都唔得, 你再試下先. 多謝光臨!

男爵府

睛靈勳章

cymuimui

唔駛客氣, 我pm左比你, 你如有問題可再問. :-P

男爵府

睛靈勳章

鴨仔蛋,

yes, 好貴, 但真係好值得!!

大宅

Winky

影左幾耐? 甲蟲仔個境, 真係好靚, 上星期悠悠都去babyhoxxx影左, 不過我都係無攞到CD就走左, 明天去取

大宅

我都好鍾意甲蟲仔look!!
正!!

睇完你地個係baby h 嘅相, 我都覺得值,今晚同老公傾下先!!!

大宅

你囝囝表情豐富, d相影出黎好靚呀~~
你囝囝d皮膚好白!!

大宅

winky~~issac仔狀態好好呀, 張張都笑得好甜,貴d都冇所謂啦~~~~
5歲~~

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

原來係咁,早知等埋喇,ISSAC仔真係影咗好多造型,好叻仔,我個卡樂B有D扭計,所以唔係影得好多造型,遲D攞咗相POST比你哋睇吖!

[quote]
carolyktong,

係呀, 只要等1.5hrs便有相及CD取. 大相要1星期
[quote]

大宅

WinkyLee,

你仔仔映得好靚呀.
可否PM資料俾我呀.

THANKS

別墅

Winky

點解我入極都入唔到去睇嘅。

Winky

終於睇左啦,Issac仔好多表情影得好靚,
bh多左好多背景同造型,
我好鍾意呢張相呀,
Issac仔個樣好似話比知好好味咁食到流哂口水,
簡直成個廚神咁呀,
仲有南瓜個造型我都好like,

我噚先問完塊餅幾時同阿囡去,
我諗住book6月尾或7月頭,
不過呀囡唔鍾意人地搞佢個頭,
到時唔知會唔會影到好似Issac仔咁好咁靚呢,
話時話你用左幾多$$$$。

大宅

Issac仔好得意呀!

winky,

你bb試過studio123 & ####, 可唔可以compare 一下2間呀? 我bb影左studio123, 但我好想同佢影baby house. 你影左幾$$?

洋房

WinkyLee,

已收到你的資料!!thank you very much

首頁

尾頁

跳至