派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

3歲係冒險樂園定Pizza Hut 開生日會好 ? 可唔可以俾意見我, 唔該!

人數約50人 (大人+細路), 細路全部3歲, 大部份係同學仔.

冒險樂園(黃埔)新裝修完, 好大, 但缺點是要自己安排到會, 怕有招呼不週, 因為通常都掛住玩, 未必會主動攞嘢食, 同埋 得1.5 hours (但可以extend, 300/hour). 如果安排小丑要$900.

Pizza Hut 地方好細, 好處係全程有人帶, 仲可以成班細路自製Pizza, 不過好懷疑3歲識唔識同埋會倒亂.

McDonald 已經有5個同學攪過, 好悶, 想有些新意, 又可以近近哋,

Please share and comment !

男爵府

Re: 3歲係冒險樂園定Pizza Hut 開生日會好 ? 可唔可以俾意見我, 唔該!

我覺得冒險樂園唔係咁好, 因為d小朋友個個掛住出去玩, 我同囡囡參加過朋友的冒險樂園(黃埔)birthday party, 到臨尾切蛋糕時, 大部份小朋友已忍唔住沖出去玩, 只剩番少量小朋友唱生日歌, 失去了攪生日會的意義!

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

Re: 3歲係冒險樂園定Pizza Hut 開生日會好 ? 可唔可以俾意見我, 唔該!

我去年都搞過Pizza Hut 生日會,都可以,只是限制多一點,食物就好好,今年自己試新模型會,仔仔都貪新鮮
想認識多啲屯門友

大宅

eor,

冒險樂園
星期一至五 - 1.5HRS
星期六、日 - 1HR

eor 寫道:
人數約50人 (大人+細路), 細路全部3歲, 大部份係同學仔.

冒險樂園(黃埔)新裝修完, 好大, 但缺點是要自己安排到會, 怕有招呼不週, 因為通常都掛住玩, 未必會主動攞嘢食, 同埋 得1.5 hours (但可以extend, 300/hour). 如果安排小丑要$900.

Pizza Hut 地方好細, 好處係全程有人帶, 仲可以成班細路自製Pizza, 不過好懷疑3歲識唔識同埋會倒亂.

McDonald 已經有5個同學攪過, 好悶, 想有些新意, 又可以近近哋,

Please share and comment !

開心每一天

男爵府

冒險樂園 & Mcdonalds is suit for age 3 !!
Pizza hut suit for kids study in primary.

Only my feeling

大宅

我諗 冒險樂園 對佢地嚟講會吸引d
[img align=right]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/19text/A10-024.gif[/img]

大宅

小平媽媽﹐

請問可唔可以pm新模型會資料比我

thanks

小平媽媽 寫道:
我去年都搞過Pizza Hut 生日會,都可以,只是限制多一點,食物就好好,今年自己試新模型會,仔仔都貪新鮮

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問係未BK有介紹o係葵涌o個個模型會呀, 有咩特別o既地方呢, 我覺得有3個鍾玩好足夠喎, 好過出面果d只得1.5 hours。

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

YES,係葵涌模型會,佢有3小時玩,sometime 小朋友怕生寶,有啲又要上課外活動,so 有1hr 都係未齋人, 3hrs 小朋友會好玩啲
想認識多啲屯門友

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小平媽媽,

可唔可以pm 該地點的資料給我? 謝謝!

小平媽媽 寫道:

別墅

Dear All,

I am planning to go to 模型會 for my kids b-day. Therefore I went there and take look at the place and try to taste the food.

The first impression when I got in the building, is dirty, and dark.-Cause it was in a factory building. The lift is the old style factory lift, need to close and open by hand.
When we went up there, the service of the waitress is not very agressive.
The food there was not very good, my kids don't really like to eat.

Me and my husband think is hard for the parent to get to that place. Therefore we did not make resevation.

Sorry it was only some of my sharing.

首頁

尾頁

跳至