跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇今日返咗'康傑'n1試讀班的朋友仔呀?

今早同個仔返試讀班, 兩個 miss 都好似唔錯, 唔知第時會唔係呀仔的班主任呢? 你哋覺得點呀?? 入黎傾下吖. 我仔仔叫浩揚呀, 佢好座唔定架!

禁止訪問

Re: 有冇今日返咗'康傑'n1試讀班的朋友仔呀?

別墅

Rebecca,

讀試班係畀報咗名今年8月開始在康傑返n1的小朋友試下返學的感覺, 唔駛錢架, 總共3堂.

至於暑期班, 咁啱諗住嗰段時間同仔仔去旅行, 所以冇報到囉!

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇今日返

我有去喎,邊個係你個小朋友呀

別墅

嘻! 老師講故事時, 上上吓堂扒咗老師前面嗰個男仔囉! 原本座喺離課室門口最遠個位的. 叫區浩揚呀!

你個囡囡呢? 叫咩名呀?

男爵府

好媽媽勳章

係咪今日得一班n1,呀囡叫焮焮

係咪其中一個老師叫譚老師,又係唔係今日十時半那一班

別墅

我都是10:30am喎! 但一個是'白老師'(肥的), 另一個好似是'余老師(瘦的). 我們是'上n1'呀.

男爵府

好媽媽勳章

janettang 寫道:
我都是10:30am喎! 但一個是'白老師'(肥的), 另一個好似是'余老師(瘦的). 我們是'上n1'呀.

咁我諗我地唔同班了 :-( :-( :-(

別墅

may123,

昨天返學, 我有留意到 '上n' 都有分兩班, 一班掛粉紅色名牌, 一班掛綠色名牌, 我囝囝就是掛粉紅色名牌那班, 昨日是譚老師, 我囝囝昨天唔知點解, 一到學校門口就停咗腳步, 推佢都唔入去, 個老師同佢講早晨, 佢就即刻呢埋我後面, 明明換校服時同落車時都好開心, 好興奮. 後來上堂時, 都係冇上次咁定咁守規矩. 仲好唔合作, 老師叫佢, 佢都唔理, 又自己一個行開, 冇同其他小朋友一齊玩. 唉! 第時返學, 佢一定好唔習慣都得喇, 再加上佢9月先插班, 家長冇得陪上堂, :-( 好慘.

首頁

尾頁

跳至