母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

我大女時全人奶, 14個月先黎M, 但一黎就準...但而家細女, 全人奶, 我餵兩個女, 六個月就黎M, 但黎了二至三日, 量少(之前黎成個星期, 隔四個星期一次), 隔了五個星期再黎, 又係黎得兩三日, 量少, 黎左兩次, 今次隔了六個星期都未黎....但一定唔係有左....有無媽媽有差不多的經驗?

大宅

陪月勳章

個個都好準?

禁止訪問

引用:我大女時全人奶,+14個月先黎M,+但一黎就準.

大宅

畀面勳章 大廚勳章

回覆:有無人奶媽D M變得量少/好疏/黎黎下唔黎

我都煩緊呢個問題!
我第二個月黎返,黎咗兩個月,之後依家冇黎兩個幾月,好煩!
我仲全人奶緊㗎

子爵府

回覆:kenniswsyip 的帖子

半人奶,頭2個月嚟咗3次,之後6個月時才有,3個星期來一次,量少,但奶量沒有減少。

大宅

陪月勳章

會唔會係餵奶影響D HORMONES?? 我覺得我一切正常喎, 除左M....

大宅

我半人奶,第11個月先黎M,但今個月仲未黎。

大宅

畀面勳章

回覆:kenniswsyip 的帖子

我囡囡十四個月,餵左三個月左右已經黎M,開頭都係個個月有黎,但自從上個月黎左兩次後,就到現在一直都無黎,但又肚脹脹,無咩胃口,又唔係有左,真係心都煩哂!

大宅

我13個月先第一次來,但是量真是很少, 我仲以為不正常,原來有D媽媽都是量少.

別墅

回覆:有無人奶媽D M變得量少/好疏/黎黎下唔黎??

我個囝7個半月,全人奶,呀囝3個月時來啡2天就停了,直至6個月時又再來了一星期,量多番和是紅色的,之後到現在都未來,都唔知正唔正常?

禁止訪問

引用:我大女時全人奶,+14個月先黎M,+但一黎就準.

大宅

陪月勳章

唔知係咪因為個B D夜奶食下唔食下, 所以有時餵多有時餵少, 影響到D HORMONES...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊