美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

餵完人奶,個胸而家好似冇

我餵完人奶後一年前及三年前各餵

大宅

Re: 餵完人奶,個胸而家好似冇

no body help me ??? :-( :-( :-(

洋房

我都有餵人奶, 係肉酸晒ga la, 除非去做手術, 當然係冇得救ga la! 我地係為小朋友付出了, 去接受吧!

子爵府

無左個意思係點呀? 如果無彈性就可以去美容阮做機令個胸 firm d.

複式洋房

餵完人奶都好似你地咁,飲豆漿同埋飲木瓜煲魚湯,一星期食一次花膠,我個時生完bb,想收奶水可以食燒乳鴿,就可以收奶水,仲唔好縮水,同埋出現乳線!

洋房

我個仔都快5歲了, 應該冇得救ga la~~~

複式洋房

yanny媽:
咩係出現乳線呀,係好定唔好呀?
咁你依家個胸同餵之前有無分別呀?
thx

大宅

Dear Yanny Ma,

你話飲豆漿, 感飲奶有無幫助呢?

Tungtung

複式洋房

飲奶無用!我試過飲豆漿一個月,感覺個胸都唔同咗,實同庭咗少少!但真係長時間去飲

洋房

wow! what if I did not 餵人奶, can I drink soy milk to make the brest look better?

yanny媽 寫道:
飲奶無用!我試過飲豆漿一個月,感覺個胸都唔同咗,實同庭咗少少!但真係長時間去飲

男爵府

really

yanny媽 寫道:

民房

Dear Omerkion,

我以前餵人奶一個月,因為女兒唔夠力自己飲,要用奶樽餵,所以我用機Boom奶落奶樽俾佢飲,我個胸一樣where晒,我自己去買修正內衣胸圍(不過唔係保露c,唔好架),你要聽話比心機將D走散咗嘅肉推番去個胸度,我用咗半年,依家好咗好多,起碼有番D嘢睇,你都試吓啦,又唔駛食藥。

另以下一段是我朋友send給我的email,希望幫到你,我自己就無試過,如果你試咗Work的話,記得話俾我知。

Subject: FWD:是女人就要看.....平胸的更不可不看!

從月經來的第11、12、13天這三天為豐胸最佳時期

第18、19、20、21、22、23、24七天為次佳的時期 。

因為在這10天當中影響胸部豐滿的卵巢動情激素是24小時等量分泌的,這也正是激發乳房脂肪囤積增厚的最佳時機 。

當然在這10天的飲食中,也必須攝取適量含有動情激素成分的食物如:青椒、蕃茄、紅蘿蔔、馬鈴薯以及類、豆類和堅果類等並且要多喝牛奶,尤其“木瓜牛奶”但是最好避免可樂、咖啡 很多人都希望
自己擁有豐滿堅挺的乳房,試圖嘗試各種豐胸秘方,但卻未見期望的效果,積極一點的乾脆挨個兩刀,但副作用更令人後患無窮,卻很少人能真正瞭解,
從第一次月經周期的開始,卵巢動情激素就已經扮演好驅動乳房,由 平坦逐漸變豐滿的角色,所以我們應該好好利用自己與生俱來的資源, 掌握在每個月當中這10天,也就是豐胸的最佳時期,趁機趕緊進行像健胸運動、飲食、按摩…等適時的激發乳房使體積慢慢增大

總比漫無目地的吃豐胸藥品、秘方或豐胸霜…來的有效果哦!現在 就試試看吧!你會發現上帝其實是完全沒有放棄我們實現美胸成真
的 機會,只是您沒有好好的運用而已!

Omerkion 寫道:
我餵完人奶後一年前及三年前各餵

大宅

Dear Yanny Ma,

感你係飲街賣個d豆漿, 定係自己製個d好? 因為一般有機豆漿都要成$12一支.

Tungtung

複式洋房

親愛的yanny ma,
請問食燒乳鴿有咩作用呀?
我唔明有乳腺係咪意思喎,係好定唔好呀?
thx a lot......

男爵府

死啦,係咪個個都會咁架?咁咪慘囉,唔知會唔會變成老公找女人既藉口

有無媽咪係無o的咁既事發生架?

唔知只餵一個月會唔會好o的呢?

複式洋房

我餵咗8個月, 個胸好似末發育咁.都睇緊有無啲咩方法可以又廷又大.

複式洋房

dear各位媽咪:
其實買定自己整既豆漿,就算飲高鈣豆奶都無乜所謂同樣都係有咁既功較,我就試過一個月飲鈣思寶,令一個月就飲普通豆漿,真係無咩分別!
燒乳鴿可以收奶水同埋減淡,當胸部既紅色一條條既乳線紋,當收完奶水個胸迷會收縮會出現乳線紋,同樣減完減迷會出現橙皮紋既道理一樣!

大宅

ME TOO啦 :-( 我仲惰晒tim :-( 好肉酸,我用左好多方法都無效,我唸住遲下去詆下心心dbra睇下得吾得

大宅

唔係wor, 我有d朋友無餵人奶, 生完都係細左好多, 我諗係咪唔關餵人奶事架!

大宅

WahMingTung 寫道:
我餵咗8個月, 個胸好似末發育咁.都睇緊有無啲咩方法可以又廷又大.

請問你係本身都平,或是本來都有,但餵咗8個月後就會變平了呢>?

首頁

尾頁

跳至