心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 難忘戀情(人飛你:-),你飛人 :-( )

大宅

野蠻仔 寫道:
飛人–熱力節拍wu 文 ba
奶奶奶奶奶奶~奶奶奶奶奶~奶奶奶奶奶奶拉賴~

為你當時能飛到人[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_117.gif[/img]慶祝,話時話,有時飛人都要講技巧&運氣,至怕死纏爛打,咬住吾放,要生要死,學人刀仔桔大比,回味下....你的飛人歌--熱力節拍(奶奶奶奶奶..好多奶)

野蠻仔 寫道:
比人飛 - 我的親愛(黎明)
:-P 聽返呢首歌真係好似時光倒流咁,雖然比人飛
但好懷念﹗好開心﹗

比人飛,傷心慾絕,自然地總有一首半首的歌入倒位..襯托當時的情景,但當一切成為歷史,間中回味一下,總有一,二段情景,甜在心頭....,有時真係局外人...難以理解..比人飛--我的親愛(黎明)
[939]

大宅

咁你得閑點擊聽下啦
[939]

男爵府

好野﹗﹗

sadman 寫道:
野蠻仔 寫道:
飛人–熱力節拍wu 文 ba
奶奶奶奶奶奶~奶奶奶奶奶~奶奶奶奶奶奶拉賴~

為你當時能飛到人[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_117.gif[/img]慶祝,話時話,有時飛人都要講技巧&運氣,至怕死纏爛打,咬住吾放,要生要死,學人刀仔桔大比,回味下....你的飛人歌--熱力節拍(奶奶奶奶奶..好多奶)

野蠻仔 寫道:
比人飛 - 我的親愛(黎明)
:-P 聽返呢首歌真係好似時光倒流咁,雖然比人飛
但好懷念﹗好開心﹗

比人飛,傷心慾絕,自然地總有一首半首的歌入倒位..襯托當時的情景,但當一切成為歷史,間中回味一下,總有一,二段情景,甜在心頭....,有時真係局外人...難以理解..比人飛--我的親愛(黎明)

男爵府

請問吳卓曦《男人之苦》片尾果首有冇呀?
(我知好新唔知叫咩名)

男爵府

咁你得閑點擊聽下啦 [/quote]
想問你可唔可以整入部電腦度?

[/url]

大宅

野蠻仔 寫道:
請問吳卓曦《男人之苦》片尾果首有冇呀?
(我知好新唔知叫咩名)

sorry!幫你吾倒,無睇過

[939]

大宅

sung米米 寫道:
想問你可唔可以整入部電腦度?[/quote]

我諗我吾得啦 .
[939]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我失戀最厲害就係好多年前去左尖東海旁, 企在碼頭
邊伸出半隻腳出去, 準備跳海, 一路喊一路諗野.

好在當時有個男仔, 已經落緊雨, 佢仲唔走,
企近條柱望住我, 或者佢等我跳入海就救我呱 !?!? :-(

最後我梗係無跳到, 佢見到我無危險, 又收晒d眼淚至走的.

至愛的歌係:
譚詠麟-小風波,
容祖兒-痛愛,
古巨基-有心
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至