自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期日我同我媽咪帶兩個小朋友去鳴x集團屬下龍X樓食lunch,其實係屋企附近,都幫襯過好多次,屬下仲有間魚湯麵,我老公好鐘意食添

當日叫左皇牌既菠蘿叉燒包,春卷,蝦餃,菜肉包同兩份蒸飯套餐等,因囡囡話飽,所以冇食到叉燒包,我將剩左既叉燒包,菜肉包,春卷各一件,問伙計拎外賣盒打包返屋企。

當晚我拎黎做宵夜,食完春卷,菜肉包,最後食叉燒包,咬第二啖覺得有異物,咬落有聲,所以吐出黎,見到有尖角既白色物體,同埋我已咬碎部分仲可能吞左,所以喉嚨有啲痛,懷疑界損左,又不停咳,我老公返黎,我同佢講,佢話可能係瓷器餐具既碎片!

不幸中之大幸係,我囡囡冇食到,得8歲,整到佢仲慘!

第二日即星期一,我上集團Facebook反映,至今都冇人回覆,又冇作出道歉,我老公話唔係食肆發生冇得投訴,食肆可以話我地屈佢,其實係咪真係冇得投訴?向消委會反映有冇效?

本來想大事化小,但一句道歉都冇,有啲氣頂!

男爵府

回覆:pandacat_bb 的帖子

當時我係集團Facebook打既反映

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

睇下呢到d記者朋友幫唔幫到你好過啦

男爵府

回覆:aprilbaby04 的帖子

真陰公,投訴無門,我老公話唔係食肆發生,蝕底係我地

侯爵府

畀面勳章

唔係食肆發生都有得投訴嫁, 你唔見新聞時不時有d罐頭開左有問題啊
之前包x先生既包 亦比人投訴有異物
問題係你果件野仲健在嗎?

男爵府

回覆:k_lego 的帖子

我放左入雪櫃,咁請問可以點做呀?

首頁

尾頁

跳至