跳至

首頁
12345...47

尾頁

男爵府

2003年3月媽媽會Part 40

[quote]
hellohello 寫道:
各位Hi Hi...
終於有些少空檔上黎温吓書...
首先多謝各位好姊妹的祝福/問候/探望!!! :mrgreen:
heee...lam bb已於0623出咗黎la...
而我同bb亦於27號返咗屋企lu...
嘩...原來full time mama真係好好好好好辛苦+busy架!!!
現報告一下:
身體狀況ok...現傷口好好已不覺痛lu...
手術第2天落床也尚算不太痛...
唯獨是初期子宮收縮真的痛很多(2nd胎)...
黎緊的bbchiu和cwy...要有心理準備唷~~~
至於lam bb 奀豬豬一名2.65kg only...
興幸吃奶吃得不錯...食飽就訓訓飽就食...快靚正!!!
而家姐仔kelly開頭1兩天處於極度好奇與興奮的狀態...
touch wood...暫時未有什麼 jealous事件發生!!!
重有...個bunbun終於confirm會係9號空運抵港...
祝我好運~~~

Heee...終於有相睇law:-P--->Lam BB

New,
thank you......

rabbit,
re: yr big head
heiB 好靚女...越大越似你......
我都話睇好佢架la.....

cwy,
how are u...
don't walk too much & take more & more....rest!!!

3,
睇黎亞 r 唔係好聽你支whistle...

yuma,
得閒貓d rules 黎

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 40

sil,
你真係好勇 下次o吾好o勒

hellohello,
Shirley 妹妹好可愛, 將來又多一名靚女lor!
該用戶已被刪除

男爵府

BBChiu'smom,
heee...o吾好意思,要你post 多次tim

該用戶已被刪除

子爵府

bbchiu, oscarma, hello
thanks ar.

hello
wow.... Shirley got a 'black hair' ar...

男爵府

Mike,
唔該晒你開新part!!

Rabbit,
heib 大個咗靚女咗, 一啲都唔男仔啦.....

hellohello,
Shirley 好得意呀!! 見倒 Kelly 好開心興奮喎!!

Silvia,
好驚險, 不過下次唔好啦, 喺大6真係要小心啲.

二代,
有冇發現.....多緊啲嘢.....

男爵府

bblong,
今次又到你漏乜 :mrgreen:

hello,
妹妹好可愛呀 kelly見到個妹好開心呀個樣 :lol:

sil,
你真係心口掛個勇字

男爵府

3,
唔係我呀....記唔記得上次ocean park漏低把遮個c9
....話時話把遮仲未去攞番tim....今次係pink百寶袋一個!!

伯爵府

畀面勳章

各位 , 我下次一定唔會咁勇。呢擭野, 我比人鬧得好甘, 我老公係我未返到香港已經狂鬧, 奶奶係我返到香港第二日狂鬧, 我大伯+二伯係我老公面前狂鬧。 我以後唔敢啦。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

男爵府

dear friends,
我個仔尋晚發夢仲笑到卡卡聲

bblong,

bblong03 寫道:
3,
唔係我呀....記唔記得上次ocean park漏低把遮個c9
....話時話把遮仲未去攞番tim....今次係pink百寶袋一個!!

男爵府

bblong,

大宅

各位, 午安

我記得之前有媽咪搬屋, 想問下有無搬屋公司介紹, 我想搵d企企理理, 可以pack入箱先搬o個種.

Thank you

男爵府

demio,
呢個你要問rabbit

demio 寫道:
各位, 午安

我記得之前有媽咪搬屋, 想問下有無搬屋公司介紹, 我想搵d企企理理, 可以pack入箱先搬o個種.

Thank you

子爵府

demio
re : moving
my case... the company will provide me the boxes, but I felt it's too small, so I prepared the 'red white blue' bags (large size) to pack my clothes & stuffs.

大宅

Demio
你試下Power Packing & Removal, 我之前屋企裝修都係幫襯佢﹐佢地有成team人上門﹐pack埋野企企理理﹐tel.23990821

大宅

Hi!
hello,
lambb.....last photos....look like she is smiling....so lovely!

子爵府

cwy
re : undee
it's fit. how to give you the $$?

伯爵府

畀面勳章

下午出左個vca號碼啦, 可以追下個工人幾時黎, 希望可以快d重見天日啦。不過又驚係惡夢既開始
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

rabbit,
no need la! You must remember to ask discount when you buy!

首頁
12345...47

尾頁

跳至