興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

問~唔想去canon維修,有其他地方修理嗎~?

呢兩day到傻瓜機命危....
上年7月1日buy的canon~ixus700..壞左
按咩都冇反應~佢半開眼停左(有電,有咭)
粗計佢這一年同我映左40幾GB相....用得好多...

想問大家....
唔想去canon維修~(先比幾百+千多換野),可有其他選擇,地方修理嗎...
還是都係返canon整...謝謝~

複式洋房

Re: 問~唔想去canon維修,有其他地方修理嗎~?

首先要肯定舊電有冇事。可以問人借舊電試吓開吾開倒機。

如果保養過咗幾日,不如打上去canon customer service 揾個supervisor睇吓有冇計傾?

www.dcfever.com 都有位仁兄長期响討論區報價幫人整機,不過我未揾過佢,所以不作推介嘞,你上個討論區就會見到條thread。

大宅

唔該你先~~

係try過兩舊都係原canon電~充好哂try都冇反應~~

複式洋房

dc fever 個位叫 Raymond, 我老公上星期都拎左公司部機(cannon 舊款)去左整,間鋪響旺角近銀座附近,俾部機佢計價都唔駛$,你可以去試下。 我無帶張咭片出黎,你上dc fever 搵佢個電話啦!

大宅

Nickga 寫道:
dc fever 個位叫 Raymond, 我老公上星期都拎左公司部機(cannon 舊款)去左整,間鋪響旺角近銀座附近,俾部機佢計價都唔駛$,你可以去試下。 我無帶張咭片出黎,你上dc fever 搵佢個電話啦!

Nickga~

謝謝先~
對不起~入左dc fever login~
都唔知點可找到Raymond果位仁兄....
可否代問你先生~~一些資料....我唔係太急~謝謝呀~

大宅

呢度

大宅

tamyu2003 ~

謝~~~~~

首頁

尾頁

跳至