自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日同朋友食飯, 講開公司, 原來我地大家工作的地方, 老闆都係在公司收埋個"小三":

我個老闆就俾其他同事篤爆, 老闆娘上公司剷走咗個"小三", 真樣衰!

我朋友公司果單就仲未解決, 佢公司係一間COFFEE SHOP, 香港有幾間分店, 佢個老闆娘係家庭主婦, 自己湊2個仔女, 好少會去舖頭, 就算去都係上OFFICE, 而個"小三" 就長期在中環店打骰, 成個老闆娘咁, 新來的同事都以為她是老闆娘, 我朋友初時都唔知, 仲見佢地兩個响店毛手毛腳, 兩人又成日反鎖响店的辦公室........., ............, 直至最近有同事講個事實比我朋友知.....我朋友覺得個心好舒服, 好想轉工.....

各位Jm, 你地老闆有無"小三" 呀?????

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 verytired 的帖子

靜靜話你知, 但你吾好講比人知噃. 有呀, 仲係全世界都知既秘密......

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁我又真係唔知喎

伯爵府

回覆:老闆有無小三

有。。。但已坐正:;pppp:

伯爵府

好彩我老闆唔係d咁既人,仲好鍚佢2位公主

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

點知喎

大宅

回覆:老闆有無小三

我老細爆比我知,佢鍾意食散餐,次次清,又唔同款,蠢人先包二奶。咁有錢都咁cheap。

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有都唔奇

男爵府

I guess no "mistress', but have many sex partners.

瑪瑙宮

我地老闆表面上睇係百份百好男人, 人又好, 又勤力, 出糧比晒老婆, 但係呢, 呢 d 男人係咪一定無小三, 無人知架.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我老闆應該無
BK の 會員
Merry X'mas!!!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

老闆一星期約4-5天係廠,
但應該冇.

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 joannewu_0302 的帖子

我之前個c人老闆係深圳開廠, 佢老婆都算跟得夫人, 佢個死佬一樣係工廠搵左件小三(就手), 仲要生埋仔.

大宅

bhbeauty 發表於 13-1-21 14:58
好彩我老闆唔係d咁既人,仲好鍚佢2位公主

我朋友話佢老闆表面上好鬼錫佢對仔女, 佢office d 同事話, 佢對仔女上公司, 個門鐘一響, 老闆自己會衝去門口開門, 一開門就抱起對仔女, 又抱又錫架!!!! 我朋友初初都唔相信"小三"件事... 不過佢自己親眼見過, 無理由唔信囉...

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

佢矛話我朱

瑪瑙宮

BK2002 發表於 13-1-21 15:13
回覆 joannewu_0302 的帖子

我之前個c人老闆係深圳開廠, 佢老婆都算跟得夫人, 佢個死佬一樣係工廠搵左件小 ...

嘩嘩嘩, 有跟得都咁, 防不勝防啊.

男爵府

hehe~ .........我真係唔講得架......

男爵府

我老闆成日扮正經架...........
個小三就扮乖乖女.......

不過, 佢地點扮都好啦~~ 已經好多人知呢個唔係秘密既秘密.......

珍珠宮

回覆:verytired 的帖子

第一個老細,冇小三,因為佢男友就係公司General Manager.
第二個老細,冇小三,因為佢老婆就係公司Operations Manager.
第三個老細,小三係公司就應該冇,但知道同公司其中一兩個Managers有路。
其他(她) 老細,都在美國,所以唔知有冇小三。

首頁

尾頁

跳至