跳至

首頁

尾頁

民房

危險 x 1000000000000

各位姊妹, 我既bb今日由梳化趺左落地 :-( :-( :-( :-(
我今日將佢放係梳化, 然後擰轉面開電視(仍然站在他一呎以內),點知佢突然間識轉身, 一眨眼已經趺左落地, 我嚇到淨係識得抱住佢一齊係咁喊, :-( :-( 我聽日會帶佢睇醫生, 各位都要小心小心

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 危險 x 1000000000000

嘩~~~bb無事丫嘛~~~~聽到都心痛~最驚就係bb想喊喊唔出聲....成面黑哂~:-(
大家真係要好小心,唔好放低bb自己一個係sofa/大人床到
我now如果要洗奶樽,做屋企野(總之bb唔係我視線內,同埋係醒左)我就擺佢落學行車坐~ 因為真係好驚佢跌落地~咁高跌落去,佢地人仔細細,真係會好痛+好驚 :-(

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

mobu 寫道:
各位姊妹, 我既bb今日由梳化趺左落地 :-( :-( :-( :-(
我今日將佢放係梳化, 然後擰轉面開電視(仍然站在他一呎以內),點知佢突然間識轉身, 一眨眼已經趺左落地, 我嚇到淨係識得抱住佢一齊係咁喊, :-( :-( 我聽日會帶佢睇醫生, 各位都要小心小心

個 b 無乜事呀 !

大宅

我囡囡都識過,不過就係我囡囡半夜喊喎,我老爺半夢半醒咁抱起囡囡,點知失平衡,連人帶b"look"左落地,但囡囡就"look"在佢身上無事... :-(

大宅

嘩~~真係好險呀~~好彩你bb無乜野咋....如果唔係都唔知點算....大人仆親都好痛啦....何況係bb :-( :-(

洋房

無事ar ma????? :-(

別墅

係呀,依家真係擰轉背都唔得架。

我試過只係擰轉背擺條片,阿b就成個喺張片片床度打橫咗,如果再一反就會跌落地架啦,幾險。

大宅

所以而家開始要留意多bb喇,我呢幾日會買張餐搖椅俾囡囡,等奶奶日頭可以放佢落去或bb床囉,安全d嘛.

別墅

但係放落餐搖椅記著綁安全帶呀,如果唔係一樣好危險架。

ykbb 寫道:
所以而家開始要留意多bb喇,我呢幾日會買張餐搖椅俾囡囡,等奶奶日頭可以放佢落去或bb床囉,安全d嘛.

民房

各位, 好彩bb無事, 不過就扭足一個星期計, 瞓覺時都每2個鐘醒一次, 真係好心痛呀 :-( :-( :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至