興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問iPhone 5現在回收價幾錢?想換機

男爵府

引用:請問iPhone+5現在回收價幾錢?想換機 +

原帖由 esweet 於 13-02-02 發表
請問iPhone 5現在回收價幾錢?想換機
是否唔好用?

男爵府

回覆:IPhone 5 回收價?

一直用開iPhone,未轉過其他牌子,朋友話大mon好d,同埋iphone好食電,所以想轉下囉,不過都十五十六,怕用吾慣

子爵府

what color? what price you want to sell? when you buy? what is the memory , 16GB?

男爵府

引用:一直用開iPhone,未轉過其他牌子,朋友話大m

一直用開iPhone,未轉過其他牌子,朋友話大mon好d,同埋iphone好食電,所以想轉下囉,不過都十五十六,怕用吾 ...
我c6用note2,話因為是用4G都好食電,我部iphone4都差唔多一日叉兩次電,是否要轉呢?

複式洋房

二手iPhone 5 香港行貨 黑/白
16GB $4600
32GB $5400
64GB $6200
Vivi Mo
Email: [email protected]

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:小玲 的帖子

智能手機就係食電, android 系統一樣,用note 系為mon大,手機變重,雙手操控,轉之前先試用考慮清楚。

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:一直用開iPhone,未轉過其他牌子,朋友話大m

一直用開iPhone,未轉過其他牌子,朋友話大mon好d,同埋iphone好食電,所以想轉下囉,不過都十五十六,怕用吾 ...
我由ip5轉note2,開頭都係用唔慣,但係note2真係比ip好玩得多,我上個月中放32g$5300

男爵府

回覆:焯男bb 的帖子

點樣好玩得多?

男爵府

Actually i want to buy iphone5

子爵府

Actually i want to sell iphone5
To be or not to be  that is the question~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Actually+i+want+to+sell+iphone5

原帖由 oldyc 於 13-02-04 發表
Actually i want to sell iphone5
你買左幾耐呀? 想放咩價錢? 我有興趣喎!

子爵府

引用:Quote:原帖由+oldyc+於+13-02-04+發表Actua

原帖由 blueroselam 於 13-02-12 發表
你買左幾耐呀? 想放咩價錢? 我有興趣喎!
早幾日trade 走左了

To be or not to be  that is the question~

複式洋房

IPHONE5真係咁唔好用???
睇到高清相,上網快左,開APPS又快左...

子爵府

I just want to sell. It is brand new from 1-2-3 but I tried my friend's Note II. I like it big but still hesitating. How much to sell in Mong Kok. I did not charge yet, just new on 9/2/2013.

首頁

尾頁

跳至