單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

7號寄信黎叫我去睇屋,好啦,到16號去睇屋,完全都未整好既,跟住話2月6-8日會完工,禁我琴日打去問啦,點知岩岩先開始痴磚,有冇攪錯呀,我話禁唔係話6號8號完工咩,我依家住果到,同業主講左...小朋友又轉好學校咩都預備好你先同我講話新年後先得,叫我點算呀,失預算啦!!嘜唔係整好哂先叫我去睇架咩,上次去睇都火火地架啦,又賴去配屋果到,禁唔恊調,新年前完左工我新年後去收屋咪就倒自己囉...又話最早8號比倒我,比左有咩用呀,禁果14日免租期咪廢左囉,去邊到攪人幫我整野呀,新年後先要又話唔駛叫個師父禁趕又話咩D師傅年廿搵七收爐,琴日搵左個主任半日都唔覆架,真係混帳.

禁止訪問

回覆:房屋署點解可以禁樣..

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:7號寄信黎叫我去睇屋,好啦,到16號去睇屋,完

原帖由 黑魔鯉 於 13-02-02 發表
7號寄信黎叫我去睇屋,好啦,到16號去睇屋,完全都未整好既,跟住話2月6-8日會完工,禁我琴日打去問啦,點知岩岩 ...
請問係拿左鎖匙未?免租期係計你攞鎖匙計架!

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

一日未拎key都不要作準。佢地講你都信。

不知所謂的乙陸!!!

子爵府

玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

黑魔鯉 發表於 13-2-2 13:51
7號寄信黎叫我去睇屋,好啦,到16號去睇屋,完全都未整好既,跟住話2月6-8日會完工,禁我琴日打去問啦,點知岩岩 ...
新年泥流,攪到無屋住就唔好喇!拿拿林同舊業主報定案要遲d搬,蝕d租都要喇...

男爵府

回覆:房屋署點解可以禁樣..?

樓主你配到邊度?我都係咁,1月25號去睇屋喺柴灣,明明話接受就2月8號正式交屋,點知果日睇完ok咗但佢又臨時話有野未整好,只係簽咗臨時租約,個主任又話一星期內會整好及通知我哋去簽正式合約,但到琴日都仲係電話都無個打過去又搵唔到人,佢d同事只係叫我哋星期一再打去,真係煩

男爵府

BK Milk勳章

回覆:lavender_baby 的帖子

柴灣好方便喎

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

黑魔鯉 發表於 13-2-2 13:51

10號都初一,佢話8號俾你,你都應該同佢講過埋果幾日紅日啦。

莫講房處既師傅,外邊整野既師傅,都會休息。

好難樣樣都fit得咁準。
不知所謂的乙陸!!!

大宅

終於話八號先有同事驗樓。。。我新年後去睇。。ok既就攪埋手續。。。唉。。。真係唔吹唔做。。

首頁

尾頁

跳至